fbpx
 

Een veilige setting

Een veilige setting

Er is een reden waarom we ons programma organiseren op een eigen locatie. We gaan buiten de gebaande paden, in een veilige setting. Een toevluchtsoord. Omringd door de natuur. Het is dezelfde reden waarom er nooit collega’s bij elkaar in de groep mogen zitten. En je altijd met onbekenden start. 

De reden waarom je vooraf al kennismaakt met de trainer. En je bij die ontmoeting al kwijt kunt wat je kwijt wilt. Voordat de eerste trainingsdag start. En waarom je geen posts van ons op social media hoeft te liken, al vind je ze misschien wel interessant.

Dat gaat niet iedereen wat aan. We get it. 

Zonder afleidingen jezelf zijn

Het gaat erom dat je je in een veilige setting krachtig kunt ontwikkelen. Zonder de meningen van hen die je kent van het werk of privé. In een zeer klein groepje met mensen die hetzelfde voor ogen hebben. Je mag er honderd procent van uitgaan dat we discreet zijn. Alles wat je bespreekt, blijft tussen ons. Je kunt zonder afleidingen gewoon jezelf zijn. Juist. Dat is het hele doel.

Deelnemers ervaarden zelfs dat ze ‘helemaal in een bubbel zaten’. (Dat is in onze nieuwe accommodatie nog meer versterkt.) Even geen telefoon en laptops, niet constant klaar staan voor anderen. Een trainingsdag is tijd voor jou. Om je te laten meevoeren in een inspirerend en diepgaand traject. Waar je in de basis versterkt wordt, en je op gezette tijden juist even kunt wegzakken in een ‘relax’-modus. We got you.

Hoewel de dagen goed gevuld zijn, is er ook tijd en ruimte voor stilte. In beweging en in stilstand. Om gewoon eens helemaal in jezelf te landen. Jezelf te leren kennen. En verder niets te moeten. Om dat later ook vaker te kunnen: niets te moeten.

Is je interesse gewekt? Mooi, dat blijft tussen ons. Stuur ons een persoonlijk bericht, of plan een kennismaking in.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Voelt zich Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Moeder van Boris, vrouw van Erik. Eet iedere dag mango. En drinkt graag koffie. Schrijft als iedereen het huis uit is. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix. Luistert eeuwig naar muziek van Sade en Cigarettes After Sex. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En pizza. Lacht nog steeds om The Office. Is een durfal. Maar in het hart een zacht eitje.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button