fbpx

Een veerkrachtige basis

Chantal Straver

Een veerkrachtige basis

Uit ervaring weet ik dat mensen super ver kunnen komen op wilskracht. Zelf heb ik dat jarenlang gedaan. Ik had een verschrikkelijke drive (vanuit een drift om mezelf te bewijzen) en energie voor 10. Ik deed alles omdat ik geen goede focus had, en ik deed alles omdat ik geen kansen wilde mislopen. Niet wist wat ik niet moest doen. En toen ging mijn energie als een vuurtje uit. De diagnose was MS.

Inmiddels begrijp ik dat mijn diagnose ook was: jarenlang (veel) te veel stress. Leven op een harde ‘ik moet presteren’ in plaats van leven vanuit wat ik moet doen. Ik heb ervaren dat ik nu, zelfs met MS, veel efficiënter werk, veel meer plezier heb en veel meer kan betekenen met Doyo Trainingen, omdat ik werk en leef vanuit een veerkrachtige basis.

Vorige week kreeg ik de uitslag van mijn MRI-scan. Niet alleen is er geen uitbreiding van mijn MS. De plekken die zijn geconstateerd lijken zelfs kleiner dan twee jaar geleden. Ben ik nu dan nooit moe? Natuurlijk wel. Maar ik weet precies wanneer ik welke afspraken moet doen, wanneer ik moet sporten en wanneer ik vooral ook de boel de boel moet laten. Met een fantastisch Doyo-team waar ik op terug kan vallen.

Die veerkrachtige basis. Daar hebben we een programma voor ontwikkeld. Want te veel mensen weten niet wat ze niet weten. Te veel mensen gaan maar door, worden geleefd door de waan van de dag en raken uiteindelijk burned-out. Te veel mensen kunnen nog zoveel stappen maken om het leven te leven dat ze willen leven. Binnenkort lanceren we een video met meer informatie. Bedrijven die interesse hebben kunnen nu al terecht voor kennismakingsworkshops. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button