fbpx
 

Een toevluchtsoord

Een toevluchtsoord

We zijn een grote stap verder in de richting van onze eigen accommodatie. Eind december kunnen we echt gaan verhuizen. De hypotheek staat definitief vast. Alles komt samen op de nieuwe plek: ons huis, onze kantoren, de comfortabele cursusruimte, een parkachtige tuin en uiteindelijk ook een dojo in de achtertuin, uitkijkend over het water. Je verzint het niet. Wat een stap.

En wat een avontuur hier al naartoe. 

Voelt als een toevluchtsoord

Maar wat het gaat opleveren is ongelofelijk veel rust. Van vier plekken gaan we dadelijk terug naar één plek. En wat dacht je van de rust van de beslotenheid. Niet te maken met derde partijen, geluid van anderen of verkeer voor de deur. In een stille, groene buurt. De nieuwe locatie van Doyo Trainingen voelt als een toevluchtsoord. Net over de grens van Zuid Holland, in Brabant. 

Het is wat ons betreft de perfecte plek om de cursus te verzorgen. Weg uit de stad, weg uit je dagelijkse omgeving. Om op een inspirerende plek op persoonlijk vlak te groeien. Aandacht te hebben voor jezelf. Te zien waar je vandaan komt, waar je nu staat, en waar je naartoe wilt. En om dat met fijne begeleiding ook echt te gaan doen. 

Practice what you preach

Deze verhuizing is een voorbeeld van practice what you preach. Een nieuw huis of een andere omgeving is niet voor iedereen het antwoord. Het sterke verlangen dat ik had voor een eigen idyllische plek voor Doyo Trainingen: daar kon ik niet langer omheen. Om meerdere redenen. Ik moest er wel naartoe bewegen, hoe onvoorstelbaar ik het resultaat nu ook vind.

Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. De vraag is: wat is dit voor jou precies en wat heb je ervoor over?

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'. Is gepassioneerd over zelfontwikkeling! Helpt anderen hierbij, en schrijft daarover. Houdt verder heel veel van bokkepootjes. En van koffie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button