Dit is wat mij geholpen heeft

Dit is wat mij geholpen heeft

Niet een klein beetje enthousiast. Vastbesloten. Toegewijd. Aan mijn levensproject dat we via Doyo Trainingen uitrollen. Waarvoor ik ‘s ochtends 5.00 uur mijn bed uit kom.

Mijn eigen proefpersoon
Waarvan ik weet en compleet overtuigd ben, dat juist dit project, dit programma, zoveel levens zoveel beter maakt. En ziekteverzuim drastisch verlaagd. Ik was mijn eigen proefpersoon, en ik ben kritisch, druk en in basis altijd een redelijk gestrest persoon geweest. Maar dit is wat mij geholpen heeft.

Een brede veerkrachtige basis
Doyo Slimmer Leven gaat over bewustwording, het gaat over de kennis van een scala aan elementen dat ongelofelijk veel invloed op elkaar heeft. Het gaat over prioriteren, de juiste keuzes maken en je vooral ook intrinsiek laten motiveren gewoonten te veranderen. Slimmer leven voor persoonlijk leiderschap, over fysiek en mentaal gezond zijn, over mindset en een brede veerkrachtige basis.

Waar wil jij over een half jaar zijn?
Maar vooral ook: wie wil je zijn en hoe zou je je willen voelen? Hoe zorg je ervoor dat het leven je niet ontglipt, maar dat je er volledig bewust bij bent, gezonder, meer gefocust dan ooit? Met sterke betekenisvolle relaties met anderen. Ik kan dit doen. Jij kan dit doen. Na een intensieve begeleiding vanuit Doyo Trainingen snap je niet waarom je het ooit anders deed. Doyo Slimmer Leven, houd het in de gaten. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button