fbpx

Dit is wat mij geholpen heeft

Chantal Straver

Dit is wat mij geholpen heeft

Niet een klein beetje enthousiast. Vastbesloten. Toegewijd. Aan mijn levensproject dat we via Doyo Trainingen hebben uitgerold. Waarvoor ik ‘s ochtends 5.00 uur mijn bed uit spring. Van de daken wil ik het roepen. 

Mijn eigen proefpersoon
Compleet overtuigd ben ik dat juist dit programma zoveel mensen zoveel stappen verder helpt. In hun dagelijkse leven, op het werk èn thuis. En ziekteverzuim drastisch verlaagd. Ik was mijn eigen proefpersoon, en ik ben kritisch, druk en vroeger een vrij gestrest persoon geweest. Maar dit is wat mij geholpen heeft, op alle vlakken.

Een brede veerkrachtige basis
Doyo Slimmer Leven gaat over leiderschap en bewustwording. Het gaat over de kennis van een scala aan elementen dat ongelofelijk veel invloed op elkaar heeft. Het gaat over prioriteren, de juiste keuzes maken en je vooral ook intrinsiek laten motiveren gewoonten te veranderen. Slimmer leven voor fysieke en mentale gezondheid, een positieve mindset en een brede veerkrachtige basis.

Waar wil jij over een half jaar zijn?
Maar vooral ook: wie wil je zijn en hoe zou je je willen voelen? Hoe zorg je ervoor dat het leven je niet ontglipt, maar dat je er volledig bewust bij bent, gezonder, meer gefocust dan ooit? Met sterke betekenisvolle relaties met anderen. Ik kan dit doen. Jij kan dit doen. Na een intensieve begeleiding vanuit Doyo Trainingen snap je niet waarom je het ooit anders deed. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Doyo Slimmer Leven

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button