fbpx
 

Dichterbij jezelf

Dichterbij jezelf

Dichterbij jezelf

Wat als je een volledige week voor jezelf kunt nemen? Je hoeft helemaal niets, alleen vrij letterlijk dichterbij jezelf te komen. Een paar keer per jaar organiseren we een retreat Persoonlijk Leiderschap in een authentieke boerderij.

Het is misschien even roadtrippen richting West-Brabant of Noord-Limburg, maar je bent er dan ook een week (met overnachtingen). Er wacht je een warm onthaal. Je maakt kennis met vijf andere deelnemers. Onze chef-kok bereidt in de keuken verse maaltijden. Terwijl jij vast je koffer in je kamer legt.

Een week aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wie ben je achter je dagelijkse rollen? Waar wil je naartoe? En hoe kun je ook in het ‘nu’ zijn, zonder constant verstrikt in gedachten te zijn? Hoe creëer je voor jezelf een groter gevoel van vrijheid, voldoening en innerlijke rust? En hoe bouw je energie op, om wat mogelijk is – jouw verlangen – ook echt aan te gaan? Zonder jezelf voorbij te lopen. Maar juist dichterbij jezelf te komen.

Je ontvangt geen kant-en-klaar advies. 
Dan zou het geen persoonlijk leiderschap zijn. Je ontvangt wel rake inzichten, ziet de impact die je zelf kunt maken. En je doet ervaringen op. Om zelf jouw koers te bepalen. Met individuele sessies om je een handje te helpen bij de vertaling naar jouw dagelijkse realiteit. Bovendien krijg je praktische handvatten aangereikt zodat je ook na het retreat kunt blijven ontwikkelen, in je eigen flow.

We behandelen thema’s op verschillende manieren. 
We wisselen inspirerende theorie af met opdrachten, psychofysieke oefeningen (leren door te ervaren) èn we trekken de natuur in. En je ervaart de vrijheid en magie van buiten het gewoon van alledag. Tussendoor geniet je van heerlijke maaltijden (van ontbijt tot dessert en snacks) en na het diner heb je alle tijd voor jezelf.

De trainer maakt vooraf kennis met je.

We maken graag vooraf persoonlijk kennis met je. Lees er hier meer over en vraag de brochure aan.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button