Deze pagina bestaat helaas niet meer

We helpen je graag verder!

Waar kan Doyo Trainingen jou bij helpen?

Gratis inspiratiesessie

Vind jij het lastig om eens stil te staan? En minder tijd alleen in je hoofd door te brengen? Leer om niet hals over kop, maar vanuit een duidelijk kloppende basis te leven. In onze gratis inspiratie-sessie maak je kennis, doe je inzichten op en proef je van ons programma, in anderhalf uur. Voor instant energie en een toffe ervaring, op een mooie plek.

Programma Zelfontwikkeling voor particulieren en zelfstandig ondernemers

Je leert jezelf beter kennen en begrijpen. Je doorbreekt overtuigingen en patronen die je tegenwerken en komt los van oude ballast. Tegelijkertijd begeleiden we je stap voor stap in het versterken van de basis van het mens dat jij precies bent. Je schat jezelf op waarde, en je kunt beter voor jezelf staan.

Trainingen voor werkgevers en professionals

We trainen professionals weg van de werkplek, in programma’s met impact. Voor elke training geldt dat we vooraf kennismaken. Zo kunnen we gevoel krijgen bij wat er (echt) speelt en bespreken wat daarop aansluit. Het definitieve besluit volgt pas daarna. Zoals het hoort. Je kunt rekenen op korte lijntjes, duidelijke afspraken en een vast contactpersoon.

Ben je op zoek naar een training die hier niet tussen staat of andere informatie? Mail ons op info@doyotrainingen.nl, we helpen je graag!