De beste werkgever

De beste werkgever verdient het beste personeel. Toegewijde professionals die zich kunnen vinden in de visie van de organisatie. Collega’s die fluitend naar het werk fietsen, op wie je kunt bouwen, die hun aandeel in het grote geheel blijven zien en alle verbindingen goed onderhouden. Professionals die de klus klaren. Hoe trek je ze aan?       

De beste werkgever is een strategische werkgever

Het personeel is de motor van de organisatie. De kern van de business. Of deze nu diensten verleent of producten verkoopt. Zij maken contact met elkaar, de klant, de burger, andere bedrijven en samenwerkingspartners. De strategische werkgever zorgt dat de juiste mensen op de juiste plekken actief zijn. Professionals die zichzelf kennen, floreren op hun plek, omdat het werk bij ze past en dat ook uitstralen. Professionals die weten waarvoor ze aan de slag zijn, de betekenis van hun werk voelen. 

De beste werkgever is de slimste werkgever

Goed werkgeverschap is slim investeren in toekomstbestendigheid. Ervoor te zorgen dat professionals minder last ondervinden van de druk waar ze onder staan. Maar hen ook voldoende ontwikkelingsmogelijkheden te bieden, zodat zij groeien in hun autonomie en in hun veerkracht. Zodat professionals goed kunnen omgaan met tegenslagen of stress en met zelfvertrouwen aan de bel kunnen trekken. Zodat zij minder snel langdurig uitvallen. Dat voorkomt rompslomp, extra druk op een team en kosten aan invalskrachten.

De beste werkgever is de werkgever met een hart

De beste werkgever biedt doorgroeimogelijkheden in een vakgebied, maar moedigt ook aan op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Goed werkgeverschap is hart hebben voor het personeel. Wat levert dat op? Professionals die met een breder perspectief kunnen kijken, bij zichzelf kunnen blijven, beter in staat zijn ook de lastige gesprekken te voeren. Het zijn professionals waar je op kunt bouwen, omdat zij in de basis een sterk fundament hebben staan. Zij voelen dat hun werkgever vertrouwt op hun ervaring en inzicht, waardoor er meer ruimte is voor innovatie en creatie.

Je bereikt dat door te investeren in een programma dat professionals ook echt verder brengt.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt, ben je je steeds meer bewust, en helpen we je zelf die verandering te maken. Gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant