fbpx
 

Dat voelt als thuiskomen

Dat voelt als thuiskomen

De verdieping in jouw persoonlijke ontwikkeling moet ook PERSOONLIJK zijn. Het gaat namelijk over jou. Je leert jezelf kennen als het mens dat je bent. Je zit zij aan zij met maximaal vijf andere deelnemers. Hebt alle ruimte om je eigen verhaal te vertellen. Stap voor stap word je in jouw route begeleid. Dat voelt als thuiskomen. De cursus heeft daardoor een grote impact. 

Zo voelde het voor Esther als: “een voorrecht om deze cursus te mogen volgen”.
Manon schreef: “van tevoren had ik een bepaalde verwachting maar op dag één werd deze al overtroffen”.
En Werner ervaarde “de oprechte interesse en nieuwsgierigheid van de trainer in ieder persoon”.  

Deze tijd is van en voor jou

Je hoeft alleen nog maar aan te schuiven, alleen maar met jezelf bezig te zijn. Vrij te zijn van al het andere. Je afwezigheidsassistent aan. De kinderen thuis overgedragen. Deze tijd is van en voor jou. Wat overigens niets dan goed is om voor jezelf te kunnen doen.

Net als dat zuurstofmasker in het vliegtuig, dat je eerst bij jezelf opzet, kun je thuis of op je werk er ook niet eindeloos enkel voor anderen zijn. Dan raak je op. Daar is niemand bij gebaat. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter dat ook weer afstraalt op je gezin thuis en je collega’s op het werk. Een gelukkig mens is thuis een fijne partner en een veerkrachtige professional zal minder snel ziek thuis komen te zitten. 

Veranderingen van binnen

Je hoeft dus niets anders dan vrij de cursus te volgen. In die afgelegen boerderij, in de stilte. Meer te leren over waar je vandaan komt. Stappen te maken naar wie je in de kern bent. Volledig bewust van je verlangens te zijn. Te doorbreken wat je niet langer dient. Om volop te kunnen doen vanuit wie je bent. Of dat nu je huidige bezigheden zijn, of iets nieuws wat je nog mag ontdekken. Dat begint niet bij veranderingen in omstandigheden, maar veranderingen in je bewustzijn. Veranderingen van binnen. 

Die reis begint al voor die eerste cursusdag. Je maakt ervoor persoonlijk kennis met de trainer. Pas daarna hoef je te beslissen. Als je de reis voortzet zorgen wij ervoor dat dat voelt als thuiskomen. Je ontvangt dan het intake-formulier en de eerste opdrachten die al gelijk meer bewustwording en zelfinzicht opleveren. Tijdens en na de cursus kun je gebruik maken van individuele sessies. Zodat we echt kunnen bestendigen wat voor jou van belang is.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button