Dat voelt als thuiskomen

De verdieping in jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw traject moet ook persoonlijk zijn. Het gaat namelijk over jou. Je leert jezelf kennen als het mens dat je bent. Je mag nu eens alle ruimte hebben om jouw eigen verhaal te vertellen. Stap voor stap in jouw route (naar jezelf) begeleid te worden, het pad uitstippelen voor je toekomst, en kunnen zijn in het moment. Dat voelt als thuiskomen.

Deze tijd is van en voor jou

Je hoeft hiervoor alleen maar met jezelf bezig te zijn. Vrij te zijn van al het andere. Je afwezigheidsassistent aan. De kinderen thuis overgedragen. Deze tijd is van en voor jou. Wat overigens niets dan goed is om voor jezelf te kunnen doen. Net als dat zuurstofmasker in het vliegtuig, dat je eerst bij jezelf opzet, kun je thuis of op je werk er ook niet eindeloos enkel voor anderen zijn. Dan raak je op. Daar is niemand bij gebaat. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe beter dat ook weer afstraalt op je gezin thuis en op je werk.  

Veranderingen van binnen

Het zou dus mooi zijn als je daar nu eens (echt) de tijd voor kan maken. Om meer te leren over waar je vandaan komt. Stappen te maken naar wie je in de kern bent. Volledig bewust van je verlangens te zijn. Te doorbreken wat je niet langer dient. Om volop te kunnen doen vanuit wie je bent. Of dat nu je huidige bezigheden zijn, of iets nieuws wat je nog mag ontdekken. Dat begint niet bij veranderingen in omstandigheden, maar bij veranderingen in je bewustzijn. Veranderingen van binnen. 

Als je de reis aandurft dan voelt dat als thuiskomen, bij jezelf. En we kunnen alvast verklappen: dat wat spannend lijkt, kan de grootste opluchting/baksteen van je schouders zijn. Het opent de deur naar veel meer moedige beslissingen. Maar ook naar ontspanning. Innerlijke rust. Zelfvertrouwen. En krachtiger te zijn dan ooit tevoren.

Toe aan een echte verandering?

In het Programma Zelfontwikkeling ontdek je wat je anders wilt, ben je je steeds meer bewust, en helpen we je zelf die verandering te maken. Gesterkt door rust, inzicht en (zelf)vertrouwen. We zorgen ervoor dat je kennis gaat voelen en praktisch kunt toepassen. Zodat de verandering blijvend is.

Dit vind je misschien ook interessant