fbpx

Cursist aan het woord

Cursist aan het woord

Vanochtend las ik het ongelofelijk mooie verhaal van Fabiana.

Wie is Fabiana? 
Fabiana is een Italiaanse in Nederland, architect, docent, en moeder van twee jongens. Sinds ze borstkanker achter de rug heeft, is ze heel bewust bezig met voeding en gezondheid. Ze inspireert anderen met heerlijke, voedzame gerechten (en recepten) en zet zich vol passie met allerlei verbindende activiteiten in voor het Daniel den Hoed-kliniek.

Fabiana is een bijzonder mooi mens. En ik heb het geluk dat ze ook nog eens cursist is in de lopende cursus Persoonlijk Leiderschap.

Ik hoef niet perfect te zijn
Een quote uit haar blog vanochtend: “Vandaag heb ik een inzicht gekregen, na afloop van het cursus: het gaat niet over het “ervoor kiezen”; het gaat niet om het verdriet weg te gummen; het gaat niet om een manier te vinden om ALTIJD BLIJ te zijn; het gaat juist om het accepteren dat het niet perfect hoeft te zijn, dat IK NIET PERFECT HOEFT TE ZIJN. Verdriet mag er zijn, en boosheid mag er af en toe ook zijn, ik hoef het niet weg te stoppen, misschien moet ik juist ruimte ervoor maken. Misschien kan ik dan ontspannen.”

Lees hier de rest van haar ontroerende verhaal.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button