fbpx
 

Concrete handvatten

Concrete handvatten

“Niet lullen, maar poetsen.” zeggen ze in Rotterdam. En daar kan ik me goed in vinden. Ik houd van pragmatiek. Begrijpen waar het om gaat, en dan ook echt met concrete handvatten aan de slag gaan. In dit geval: het persoonlijk leiderschap vergroten.

Waar ik absoluut niet van houd:
oeverloze bijeenkomsten die men verplicht moet bijwonen, ook al is het niet voor iedereen relevant.

Het zal je dan vast ook niet verbazen…
dat op het moment dat je zit bij de cursus Persoonlijk Leiderschap we gelijk de diepte induiken. Niet voor niets: in een klein cursusgroepje (vier deelnemers). De vertaling naar jouw dagelijkse praktijk, die moet duidelijk zijn. Je moet er vooral veel aan hebben. Aan de slag met concrete handvatten om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten. We hebben geen tijd voor langdradigheid.

Al op cursusdag 1 komen we tot de kern.


Er valt enorm veel te vertellen over persoonlijk leiderschap.

Eindeloos veel. Maar dat doe ik niet. Ik geef je wel genoeg context, zodat je het begrijpt en weet waar er voor jou nu winst te behalen valt. Met inzichten die raken èn concrete handvatten die je gelijk kunt toepassen. Zodat je zelf ervaringen op kunt doen, om te merken wat voor jou werkt.

Verder praten kan altijd!
Om uitgebreider verder te praten over de materie die jij interessant vindt, kun je gebruik maken van individuele sessies, op een moment dat het jou uitkomt. Die zijn gewoon inbegrepen. Voor professionals die graag vanuit de juiste balans efficiënt stappen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Daar houd ik van.

Wil je gericht met je persoonlijk leiderschap aan de slag?
Dat kan in onze cursus of retreat. Ook buiten onze cursus om blijf je leren door te ervaren, door de opdrachten en handvatten die je meekrijgt. Het helpt je je perspectief te verbreden, en je zelfvertrouwen te vergroten. Maak gerust een afspraak voor een kennismaking!

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button