Concrete handvatten

“Niet lullen, maar poetsen.” zeggen ze in Rotterdam. En daar kan ik me goed in vinden. Ik houd van pragmatiek. Begrijpen waar het om gaat, en dan ook echt met concrete handvatten aan de slag gaan. In dit geval: het persoonlijk leiderschap vergroten.

Waar ik absoluut niet van houd:
oeverloze bijeenkomsten die men verplicht moet bijwonen, ook al is het niet voor iedereen relevant.

Het zal je dan vast ook niet verbazen…
dat op het moment dat je zit bij het programma Persoonlijk Leiderschap we gelijk de diepte induiken. Niet voor niets: in een klein groepje (vier tot zes deelnemers). De vertaling naar jouw dagelijkse praktijk, die moet duidelijk zijn. Je moet er vooral veel aan hebben. Aan de slag met concrete handvatten om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten. We hebben geen tijd voor langdradigheid.

Al op trainingsdag 1 komen we tot de kern


Er valt enorm veel te vertellen over zelfontwikkeling

Eindeloos veel. Maar dat doe ik niet. Ik geef je wel genoeg context, zodat je weet waar er voor jou nu winst te behalen valt. Met inzichten die raken èn concrete handvatten die je gelijk kunt toepassen. Zodat je zelf ervaringen op kunt doen, om te merken wat voor jou werkt.

Verder praten kan altijd!
Om uitgebreider verder te praten over de materie die jij interessant vindt, kun je gebruik maken van individuele sessies, op een moment dat het jou uitkomt. Die zijn gewoon inbegrepen. Voor harde werkers die graag vanuit de juiste balans efficiënt stappen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Daar houd ik van.

Ontdek niet alleen wat je wilt veranderen, leer ook hoe!

Bij Doyo kan je terecht voor programma’s, trainingen en teamdagen die inzicht geven, je bewuster maken en versterken. Of je zelfstandig ondernemend bent, professional bij een organisatie of als particulier mee wilt doen. Het gaat om het mens àchter je dagelijkse rollen.

Dit vind je misschien ook interessant