fbpx
 

Concrete handvatten

Concrete handvatten

“Niet lullen, maar poetsen.” zeggen ze in Rotterdam. En daar kan ik me goed in vinden. Ik houd van pragmatiek. Begrijpen waar het om gaat, en dan ook echt met concrete handvatten aan de slag gaan. In dit geval: het persoonlijk leiderschap vergroten.

Waar ik absoluut niet van houd:
oeverloze bijeenkomsten die men verplicht moet bijwonen, ook al is het niet voor iedereen relevant.

Het zal je dan vast ook niet verbazen…
dat op het moment dat je zit bij het programma Persoonlijk Leiderschap we gelijk de diepte induiken. Niet voor niets: in een klein groepje (vier tot zes deelnemers). De vertaling naar jouw dagelijkse praktijk, die moet duidelijk zijn. Je moet er vooral veel aan hebben. Aan de slag met concrete handvatten om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten. We hebben geen tijd voor langdradigheid.

Al op trainingsdag 1 komen we tot de kern.


Er valt enorm veel te vertellen over persoonlijk leiderschap.

Eindeloos veel. Maar dat doe ik niet. Ik geef je wel genoeg context, zodat je weet waar er voor jou nu winst te behalen valt. Met inzichten die raken èn concrete handvatten die je gelijk kunt toepassen. Zodat je zelf ervaringen op kunt doen, om te merken wat voor jou werkt.

Verder praten kan altijd!
Om uitgebreider verder te praten over de materie die jij interessant vindt, kun je gebruik maken van individuele sessies, op een moment dat het jou uitkomt. Die zijn gewoon inbegrepen. Voor professionals die graag vanuit de juiste balans efficiënt stappen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Daar houd ik van.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter Doyo Trainingen. Trainer. En auteur. Voelt zich aardig Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Altijd gefascineerd door zelfontwikkeling. Eet iedere dag mango. En drinkt graag koffie. Geniet van een acteur als Joaquin Phoenix (o.a. the Joker), luistert eeuwig naar muziek van Sade en Cigarettes After Sex. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En lacht nog steeds om Friends.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button