Workshop positieve mindset

WORKSHOPS | POSITIEVE MINDSET

De workshop Positieve Mindset is een interactieve workshop waarbij de trainer deelnemers bewust maakt van de kracht van gedachten. Vanuit een inspirerend persoonlijk verhaal, vraagt de trainer om voorbeelden van onderwerpen die leiden tot stress en piekeren. De groep gaat werken met andere manieren om met gedachten en perspectieven om te leren gaan.

Samen gaan we aan de slag met vraagstukken als: hoe kun je negatieve gedachten onderzoeken om van te leren in plaats van ze je te laten blokkeren? Hoe komt een positieve mindset tot stand en hoe kun je dat inzetten om doelen te bereiken?

Vervolg aan de workshop

Een vervolg en verdieping aan deze workshop is mogelijk in de vorm van het programma Doyo Slimmer Leven, om persoonlijk leiderschap te creëren en de veerkracht en gezondheid van deelnemers te vergroten. Voor werkgevers een interessante investering omdat deelnemers begeleiding en zelf praktische tools in handen krijgen burn-outs te voorkomen.

Meer informatie

Voor al onze trainingen geldt maatwerk na een intake-gesprek met de opdrachtgever. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

WAT LEVERT DEZE WORKSHOP JE OP?

KENNIS

Je weet nu concreet om te gaan met stressvolle gedachten en hoe je toe kunt werken naar een positieve mindset.

INSPIRATIE

Vanuit het persoonlijke verhaal, elkaars voorbeelden en de werkvormen die aan bod komen doe je inspiratie op.

MOTIVATIE

Door de kleine reminders kun je zelf direct een start maken met positiever denken.

BEWUST WORDEN

Je bent je bewust van je gedachtengang en weet nu dat je niet je gedachten hoeft te zijn.

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button