fbpx
 

Workshop grenzen aangeven

WORKSHOPS | GRENZEN AANGEVEN

De workshop Grenzen ervaren en aangeven is een interactieve workshop waarbij deelnemers mentaal en fysiek hun eigen grenzen leren aanvoelen en die van anderen leren herkennen.

Op een duidelijk manier grenzen aangeven

Op een duidelijke manier je grenzen (durven) aangeven, thuis of op het werk, is niet van nature voor iedereen gemakkelijk. In de workshop oefenen deelnemers op een juiste houding, stevig staan, ademkracht en duidelijke lichaamstaal. Ook leren deelnemers hun grenzen op een goede manier aan te geven, waarbij gelet wordt op de manier van communiceren. Hoe vaak wordt er nog op een te lieve manier, met te veel ‘sorry’s’ of te veel glimlach verontschuldigend ‘nee’ gezegd, waarbij de boodschap geheel in het niet valt? Of wordt er misschien op een andere uiterste gecommuniceerd? De trainer oefent met de deelnemers en begeleidt ze om duidelijk te zijn zonder in te hoeven boeten aan (klant)vriendelijkheid.

Meer informatie

Hoe herken je je grens en kom je op een goede manier voor jezelf op, met een boodschap die overkomt? Dat is waar deze workshop psychofiek handen en voeten aan geeft. Een terugkomdag of een langer traject is in overleg mogelijk. Voor al onze trainingen geldt maatwerk na een vrijblijvende intake-gesprek met de opdrachtgever. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze pagina, voor meer informatie.

GRENZEN AANGEVEN CONTACT

Volledige naam*
Bedrijfsnaam
E-mail*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

Velden met een * zijn verplicht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Doyo Trainingen.

WAT LEVERT DEZE WORKSHOP JE OP?

KENNIS

Je weet nu concreet hoe je goed en duidelijk je grenzen aan kunt geven.

TIJDIG HERKENNEN

Je kunt nu beter je grenzen herkennen en deze tijdig aangeven.

WEERBAARHEID

Dit kunnen toepassen geeft je meer zelfvertrouwen en veiligheid.

SAMENWERKEN

Duidelijk zijn zorgt voor betere samenwerkingen.

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button