fbpx
 

Power Workshop

WORKSHOPS | POWER WORKSHOP

De Power Workshop is een kennismaking met enkele fysieke en mentale aspecten van persoonlijk leiderschap. Een workshop op maat, waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen.

Energiewinning

Kweken van fysieke en mentale spierballen staat centraal in deze interactieve workshop. Beide belangrijk in energiewinning, goed voor jezelf zorgen en daarmee het vergroten van je persoonlijk leiderschap. Deelnemers oefenen onder begeleiding met grenzen herkennen en en stellen. De Power Workshop speelt altijd in op de thema’s die op dat moment in een team/organisatie spelen.

Teambuilding

Persoonlijk leiderschap draait niet enkel om jezelf, maar ook in het helpen van elkaar. Tijdens de Power Workshop gaan de deelnemers fysiek en verbaal aan de slag met teambuilding. Met een spectaculaire afsluiting! De workshop kan incompany verzorgd worden, of in overleg op een locatie naar keuze.

Vervolg aan de workshop

Een vervolg aan deze workshop is mogelijk in de vorm van de cursus Doyo Slimmer Leven, met als doel persoonlijk leiderschap te creëren en de veerkracht en gezondheid van deelnemers te vergroten. Voor werkgevers een interessante investering omdat deelnemers begeleiding en praktische tools in handen krijgen om stress en burn-outs te voorkomen.

Meer informatie

Voor al onze trainingen geldt maatwerk na een vrijblijvend intake-gesprek. Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina, voor meer informatie.

CONTACT OVER POWER WORKSHOP

Volledige naam*
Bedrijfsnaam
E-mail*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

Velden met een * zijn verplicht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Doyo Trainingen.

WAT LEVERT DEZE WORKSHOP JE OP?

INSPIRATIE

Inspirerende verhalen die zorgen voor bewustwording.

TIPS

Concrete tips om je persoonlijk leiderschap te vergroten.

TEAMBUILDING

Leer elkaar beter kennen en begrijpen.

FUN

Er wordt altijd flink gelachen!

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button