fbpx
 

Persoonlijk Leiderschap

TRAININGEN | CURSUS PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Met de cursus Persoonlijk Leiderschap helpen we organisaties die willen inzetten op gezonde, veerkrachtige collega’s en verlaging van kort- en langdurig ziekteverzuim. Dit doen we door te focussen op het actief vergroten van het persoonlijk leiderschap op de vlakken waar de individuele behoeften liggen.

Antwoord op verlaging ziekteverzuim

We ontwikkelden een pragmatische cursus voor echte veranderingen op het gebied van het voorkomen van veel stress, ziekte en burn-outs. Door het actief vergroten van het persoonlijk leiderschap onder professionele en bezielende begeleiding. Waarmee je ook nog eens versneld je potentieel kunt benutten, als organisatie en als mens.

Win-Win

Vaak steken bedrijven het opleidingsbudget vakinhoudelijk in. Hoewel dat belangrijk is en niet vervangen moet worden, is investeren in duurzame inzetbaarheid een strategische keuze om op termijn veel kosten te besparen. Deelnemers hebben een leven lang baat bij het vergroten van het persoonlijk leiderschap en het creëren van misschien wel een hele nieuwe mindset, dat niet alleen zakelijk maar ook privé veel inspiratie, geluk en voldoening oplevert.

Kracht van mindset

Werken aan de mindset, je manier van denken, bewust omgaan met stressvolle gedachten en (negatieve) emoties èn je gezondheid, is de rode draad van de cursus. Je ontvangt alle kennis, bewustwording en praktische handvatten om op een eigen manier energie en persoonlijk leiderschap te bouwen. Door te doen wat werkelijk bij je past. De trainer zorgt voor de begeleiding om echte veranderingen op gang te brengen en houden.

Opzet van de cursus

De cursus omvat zes dagen, verspreid over een in overleg te bepalen periode, met een specifiek doel per dag. We verzorgen de cursus met alle benodigdheden in een comfortabele, unieke accommodatie, dichtbij het groen, dat van alle gemakken is voorzien. De groepen bestaan uit maximaal 6 deelnemers, waarbij er individueel gecoacht wordt. Bekijk hier de data van de open cursussen. 

Meer weten?

Vraag vrijblijvend onze brochure aan, stuur ons een vraag en/of boek een gratis telefonisch gesprek. We organiseren met regelmaat een workshop ter kennismaking.

Het CBS meldde dat 16 procent van de werknemers burn-outklachten heeft. Volgens TNO loopt meer dan een miljoen mensen jaarlijks het risico op een burn-out. Wij helpen werknemers en werkgevers burn-outs te voorkomen.

WAT LEVERT DEZE TRAINING JE OP?

WEERBAARHEID

Je houdt rekening met jezelf, herkent je grenzen en geeft deze duidelijk aan.

VITALITEIT

Je slaapt, eet en beweegt beter en voelt je fitter en energieker.

POSITIEVE MINDSET

Je hebt de mindset van een leider, je bent positief, realistisch en toegewijd.

OVERZICHT

Minder ruis en meer focus. Je kunt beter prioriteren, zowel op je werk als privé.

MINDER STRESS

Je kunt beter relativeren en ontspannen, en handelt niet meer uit emoties.

MEER ENERGIE

Je herstelt niet alleen, maar je bouwt ook nieuwe energie(reserves) op.

HECHTERE RELATIES

De kwaliteit van je relaties (inclusief die met jezelf) is verbeterd.

MEER GELUK

Je bent gezonder, hebt een groter bewustzijn en meer zelfvertrouwen.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP CONTACT

Volledige naam*
Bedrijfsnaam
E-mail*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

Velden met een * zijn verplicht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Doyo Trainingen.

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button