Doyo Slimmer Leven

TRAININGEN | PROGRAMMA DOYO SLIMMER LEVEN

Doyo Slimmer Leven voor persoonlijk leiderschap. Het programma voor bedrijven die willen inzetten op gezonde en veerkrachtige medewerkers, en daarmee als direct gevolg het ziekteverzuim verlagen. Samen met de deelnemers bouwen we aan een gezonde levensstijl, mentaal en fysiek. Om zelf in controle te zijn en je niet te laten leven. Slimmer leven dus.

Structurele gewoonteverandering

Het programma is gericht op het creëren van goede gewoonten, om volwassenen te leiden naar persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap vergroot je mentale en fysieke gezondheid en zorgt voor een brede veerkrachtige basis. Weten wat je waard bent en je vanuit een positieve mindset kunnen voortbewegen, wat er ook op je pad komt.

Kennis beklijft

De trainers van Doyo Trainingen reiken mensen de tools om zich hierin actief en pragmatisch verder te ontwikkelen. Deelnemers ervaren en beleven een aantal thema’s voor zichzelf, zodat de kennis niet alleen overgedragen wordt, maar ook beklijft. Deelnemers leren hoe ze op een goede en duidelijke manier (communicatief, non-verbaal en met een juist perspectief) met lastige situaties kunnen omgaan. Deelnemers zijn daardoor autonomer en veerkrachtiger, met als logisch gevolg dat burn out-klachten en ziekteverzuim voor een groot deel wordt voorkomen.

Op maat

Voor al onze trainingen geldt maatwerk na een vrijblijvend intake-gesprek. Hierbij worden de wensen en behoeften in kaart gebracht en de modules uitgebreid toegelicht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

WAT LEVERT DEZE TRAINING JE OP?

WEERBAARHEID

Je herkent je grenzen en geeft deze duidelijk aan.

VITALITEIT

Je voelt je fitter dan ooit te voren, fysiek en mentaal.

POSITIEVE MINDSET

Je kunt op een positievere manier naar jezelf, anderen en omstandigheden kijken.

OVERZICHT

Je kunt beter prioriteren, zowel op je werk als privé.

MINDER STRESS

Je kunt beter relativeren en stressvolle gedachten van je afzetten.

MEER ENERGIE

Je herstelt niet alleen, maar je bouwt ook nieuwe energie(reserves) op.

HECHTERE RELATIES

Je besteedt meer kwalitatieve tijd aan jezelf en de mensen om je heen.

MEER GELUK

Je hebt een betere gezondheid, bewustzijn, licht en lucht.

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button