fbpx
 

Doyo Slimmer Leven

TRAININGEN | PROGRAMMA DOYO SLIMMER LEVEN

Met Doyo Slimmer Leven helpen we organisaties die willen inzetten op gezonde, veerkrachtige collega’s en verlaging van het ziekteverzuim. Op groeps- en individueel niveau coachen we naar persoonlijk leiderschap en zorgen we voor vitaliteit.

Bouwen aan persoonlijk leiderschap

Voor het voorkomen van veel stress en burn-outs ontwikkelden we een programma voor het in de praktijk brengen van echte veranderingen. Hoe kun je versneld je potentieel benutten en onder professionele begeleiding je persoonlijk leiderschap vergroten? Activering is het sleutelwoord. En daar hoort een pragmatische aanpak bij. 

Van kennis naar bestendiging

We leven in een kenniseconomie met toegang tot oneindig veel informatie. Bij een zekere interesse is het niet moeilijk je te verdiepen in slimmer te leven, gezonder te leven. Maar wanneer ga je echt bewust aan de slag? Wanneer maak je een plan, hoe ga je over tot actie en hoe zorg je dat je de goede acties bestendigd in je dagelijkse routine?  

Kracht van mindset

Werken aan de mindset, je manier van denken, bewust omgaan met stressvolle gedachten en (negatieve) emoties èn je gezondheid, is de rode draad van Doyo Slimmer Leven. Een goede mindset geeft niet alleen energie, maar helpt ook enorm in het activeren van het plan, het vergroten van persoonlijk leiderschap.

Intrinsieke motivatie

Het programma biedt alle kennis, bewustwording en praktische handvatten om op een eigen manier persoonlijk leiderschap te bouwen. Door te doen wat bij je past. De trainers zorgen voor de nodige coaching en begeleiding om echte veranderingen op gang te brengen en houden.

Duur van het programma

Doyo Slimmer Leven omvat zes dagen over een periode van een half jaar, met een specifiek doel per dag. We verzorgen het programma met alle benodigdheden in een accommodatie dat van alle gemakken is voorzien. 

Hoe kwam Doyo Slimmer Leven tot stand?

Ontworpen door een deskundig team coaches met veel ervaring met vitaliteit en weerbaarheid. Het programma omvat beproefde methoden, theorie uit wetenschappelijke onderzoeken en inspirerende voorbeelden uit de praktijk.

Voor bedrijven een ZZP’ers

Doyo Slimmer Leven is bedoeld voor bedrijven. Vraag onze brochure aan en/of informeer naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het contactformulier op deze pagina. We organiseren het programma ook voor ZZP’ers die zich hiervoor kunnen aanmelden.

Het CBS meldde dat 16 procent van de werknemers burn-outklachten heeft. Volgens TNO loopt meer dan een miljoen mensen jaarlijks het risico op een burn-out. Wij helpen werknemers en werkgevers burn-outs te voorkomen.

WAT LEVERT DEZE TRAINING JE OP?

WEERBAARHEID

Je houdt rekening met jezelf, herkent je grenzen en geeft deze duidelijk aan.

VITALITEIT

Je slaapt beter en voelt je fitter en energieker, fysiek en mentaal.

POSITIEVE MINDSET

Je hebt de mindset en toewijding van een leider, je bent positief en gefocust.

OVERZICHT

Minder ruis en meer focus. Je kunt beter prioriteren, zowel op je werk als privé.

MINDER STRESS

Je kunt beter relativeren en ontspannen, en handelt niet meer uit emoties.

MEER ENERGIE

Je herstelt niet alleen, maar je bouwt ook nieuwe energie(reserves) op.

HECHTERE RELATIES

De kwaliteit van je relaties (inclusief die met jezelf) is verbeterd.

MEER GELUK

Je bent gezonder, hebt een groter bewustzijn en meer zelfvertrouwen.

DOYO SLIMMER LEVEN CONTACT

Volledige naam*
Bedrijfsnaam
E-mail*
Telefoonnummer*
Vraag of opmerking*

Velden met een * zijn verplicht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Doyo Trainingen.

WILT U MEER INFORMATIE OVER WAT
DOYO TRAININGEN VOOR U KAN BETEKENEN?

Call Now Button