fbpx
 

Afsluiting ‘Doe Effe Normaal’

Afsluiting ‘Doe Effe Normaal’

Afgelopen maand namen we voor het derde jaar deel aan het project Doe Effe Normaal. Dit is het jaarlijkse project van de Gemeente Moerdijk, zodat alle leerlingen uit groepen acht voorbereid naar de middelbare school gaan.

Doyo Trainingen is partner in het project Doe Effe Normaal en bezoekt achttien basisscholen. Om leerlingen van trainingen in mentale weerbaarheid te voorzien. Leerlingen krijgen van andere partners ook trainingen in omgaan met digipesten, weet wat je eet, omgaan met zakgeld en seksualiteit. 

Gisteren stonden we op de informatiemarkt bij de afsluiting van het project en genoten we van de voorstelling ‘Assepester’. Het was weer enorm leuk om zoveel enthousiaste leerlingen en ouders te spreken. Alle leerlingen zijn welkom voor gratis proeflessen karate bij Karate Moerdijk of trainingen in weerbaarheid bij Doyo Defence.

Doyo Defence als vervolg
Bij Doyo Defence leren kinderen omgaan met lastige situaties en breder naar de wereld kijken. Ook leren zij zichzelf en de eigen kwaliteiten beter kennen. We oefenen veel met het ontwikkelen van intuïtie en het vormen van een eigen mening. Zodat ze in zichzelf geloven en daardoor meer zelfvertrouwen hebben. Dit zorgt ervoor dat zij op een goede manier voor zichzelf (en misschien zelfs ook voor anderen) op kunnen komen en dat zij duidelijk grenzen kunnen geven.

Edit: In 2020 zijn we zelfs al 8 jaar partner! Daar zijn we enorm trots op.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button