Laden...

Cursussen in Drunen

In samenwerking met EasyFit Drunen organiseren we vanaf donderdag 31 mei een cursus weerbaarheid voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en een cursus zelfverdediging voor vrouwen. Beide cursussen hebben als doel het zelfvertrouwen te vergroten, op een goede manier voor jezelf leren opkomen en grenzen te herkennen en stellen. Naast het werken aan de mentale weerbaarheid zal ook de fysieke weerbaarheid (wat te doen in noodsituaties) uitgebreid behandeld worden. 

Uiteraard is iedereen in Drunen en omstreken van harte welkom aan de cursussen deel te nemen. Leden van EasyFit Drunen ontvangen bovendien 10% korting met een promotiecode die via de nieuwsbrief aan de leden gecommuniceerd wordt. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de betreffende cursussen: 

- Cursus weerbaarheid voor kinderen
- Cursus zelfverdediging voor vrouwen
 

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA