Laden...

Masterclass Empowerment voor Sterke Vrouwen

Save the date — Vrijdag 15 juni kunnen vrouwen deelnemen aan een 'Masterclass Empowerment voor Sterke Vrouwen', een samenwerking tussen Witkamp Events en Doyo Trainingen. Auteur en trainer Chantal Straver geeft die ochtend een lezing over haar boek ('Toen ik eindelijk durfde') en gaat in gesprek met de aanwezigen over voorbeelden van weerbaar zijn thuis, maar ook op het werk! Aansluitend verzorgt ze een training in mentale weerbaarheid: de deelnemers krijgen concrete tools mee om grenzen te herkennen èn te stellen, op een goede manier voor zichzelf op te komen en nee durven zeggen (en ja tegen zichzelf).

Mocht je interesse hebben, laat het gerust weten via info@witkampevents.nl, dan houden we je op de hoogte! Meer informatie volgt snel. 

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA