Laden...

Doorstart Project Doyo Proof

De Gemeente Moerdijk heeft afgelopen week bekend gemaakt de doorstart van het project Doyo Proof in de gemeente mogelijk te maken. Hiervoor subsidieert de gemeente 40.000,-.

In 2015 zijn we gestart met de trainingen in weerbaarheid op achttien basisscholen in Moerdijk. De reacties waren tijdens en na het project heel positief: zeventien scholen waren (enorm) tevreden en zestien scholen wilden de lessen vast in het lesprogramma opnemen. Het college van burgemeester en wethouders wil dit met de subsidieverlening mogelijk maken. Het is de bedoeling dat de komende twee jaar minimaal 1.400 Moerdijkse leerlingen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar de weerbaarheidslessen gaan volgen. Voor een deel van het project zoeken we nog cofinanciering. Lees het bericht ook op de website van de Gemeente Moerdijk. 

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA