Laden...

Doorlopende trainingen voor kinderen

In Zevenbergen en in Barendrecht geven we doorlopend trainingen in weerbaarheid aan twee verschillende leeftijdsgroepen (basis- en middelbare school): Doyo Defence. Kinderen kunnen op die manier langer oefenen met thema's zoals intuïtie, rustig blijven, op een goede manier voor jezelf opkomen en stevig staan. 

Op beide locaties is het aanbod gesubsidieerd, waardoor er een lage maandcontributie geldt (ten opzichte van cursussen). In Zevenbergen, waar we al langer draaien, zijn kinderen zó enthousiast en hebben ze er zoveel plezier in dat kinderen al bijna 2 jaar lid zijn. Onwijs tof natuurlijk! Zo geven we kinderen op een leuke manier extra handvatten mee en werken we samen aan meer zelfvertrouwen. Kinderen zijn van harte welkom 2 keer een gratis en vrijblijvende proefles mee te doen. De contributie is altijd per maand opzegbaar. 

Klik hier voor de lessen in Barendrecht. Voor Zevenbergen is er een aparte pagina voor jonge kinderen en een aparte pagina voor oudere kinderen.

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA