Laden...

Steeds meer scholen zoeken Doyo op

Naast de scholen die we in onze projecten ondersteunen met trainingen in weerbaarheid voor leerlingen, zijn we ook steeds vaker te vinden in scholen die ons benaderd hebben met een specifieke vraag of situatie.

Zo zijn we alleen afgelopen maand al extra actief in een basisschool in Maassluis, een basisschool in Dordrecht, verschillende basisscholen in de gemeente Moerdijk en Barendrecht en bezoeken we binnenkort nog meer scholen in Barendrecht en Dordrecht. Ook zijn we momenteel actief op een middelbare school in Rotterdam-Zuid en een middelbare school in Barendrecht. 

Scholen die extra aandacht willen voor weerbaarheid en/of agressieregulatie, kunnen altijd bij ons terecht. Pestgedrag en groepsdruk kunnen redenen zijn om bij ons aan te kloppen, maar ook groepen waarin veel kinderen juist teruggetrokken zijn. Daarnaast is het mogelijk leerkrachten te coachen, of een training aan het team te geven. Afhankelijk van de vraag bespreken we de duur van de cursus en de intensiteit daarvan.

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA