Laden...

Opkomen voor jezelf

Wist je dat Doyo Trainingen partner is van Karate Moerdijk? Doyo is afgeleid van het Japanse 'dojo', de plaats waar karate wordt getraind/geleerd. In het traditionele karate zijn er overlappende pedagogische waarden die we gebruiken in de weerbaarheidstrainingen. Zoals het vergroten van zelfvertrouwen/eigenwaarde, je grenzen ervaren en aangeven en op een goede manier voor jezelf opkomen. Door deze vaardigheden jezelf aan te leren is de hele wereld je dojo, je hebt ze namelijk altijd bij je en kunt ze altijd toepassen. Trainingen in karate of weerbaarheid steken we heel anders in, vaak ook een heel ander doel, maar hebben dus zeker overeenkomsten.  

In januari starten we een aantal cursussen waar nog voor ingeschreven kan worden:
Vanaf dinsdag 9 januari: Zelfverdediging voor vrouwen in Zevenbergen.
Vanaf woensdag 10 januari: Weerbaarheid voor kinderen (7 tot 12 jaar) in Dordrecht.
Vanaf woensdag 10 januari: Weerbaarheid voor jeugd (12 t/m 16 jaar) in Dordrecht.

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA