Laden...

Succesvolle benefiet-middag

Op zondag 12 november organiseerden we een benefietmiddag en stelden we onze dojo open. Jeugd en volwassenen konden deelnemen aan lessen in yoga, karate en/of budo fit, voor een donatie naar keuze. De opbrengst ging naar een goed doel: we droegen met deze actie Gregory een warm hart toe, hij probeert met een zware variant van MS een zelfstandiger leven op te bouwen.

Trainer Chantal verzorgde de karateles, YogaRevalution verzorgde de yoga en trainer Arno verzorgde de Budo Fit. De zaal vulde zich met deelnemers, toeschouwers en zelfs de pers. Ook Gregory en zijn vriendin namen een kijkje. Het was een succesvolle middag, met een goede vibe en een mooie opbrengst. Namens Gregory en ons: enorm veel dank aan alle gulle gevers! Mocht je ook iets willen bijdragen, neem dan een kijkje op de website van Gregory. 

Aanleiding
De aanleiding beschrijft trainer Chantal, die zelf ook kampt met MS, op haar blog. Zij ontmoette Gregory toevallig op straat, ze vertelden elkaars bijzondere verhaal en lieten elkaar sindsdien niet meer los. Chantal: “Gregory is een heel bescheiden, intelligent en sympathiek persoon. Het is bizar dat je als jonge man plotseling in een rolstoel belandt en je in Nederland al snel uitbehandeld bent, terwijl er wel opties in het buitenland zijn. Ik hoop enorm dat Gregory de behandeling krijgt die hij nodig heeft, waardoor hij mogelijk zelfs weer kan lopen.” 

​*Foto door KijkopMoerdijk.nl!

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA