Laden...

Start Sterker Barendrecht

Vandaag is het project Sterker Barendrecht officieel afgetrapt op CBS De Hoeksteen Barendrecht, in bijzijn van wethouder Lennart van der Linden. In twee jaar tijd worden meer dan duizend kinderen getraind in hun weerbaarheid zodat zij beter met pesten en groepsdruk om kunnen gaan. Aansluitend aan de lessenreeks, mogen leerlingen gratis en vrijblijvend vijf karatelessen volgen bij Karateschool Buroin. Sterker Barendrecht is een samenwerking tussen Doyo Trainingen, Karateschool Buroin, NIVM, Buurtsportcoach & Barendrecht Sport, basisscholen De Hoeksteen en Schaepmanschool en Focus Beroepsacademie. Het project wordt gesubsidieerd door een Sportimpuls vanuit het Ministerie van VWS. Klik hier voor meer informatie over het project.

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA