Laden...

Nog een sportimpuls!

GROOT nieuws: naast ons lopende project Doyo Proof, kregen we vandaag te horen dat we volop aan de slag kunnen met het project Doyo Tijgers! In beide projecten werken we samen met Karate Moerdijk (en overkoepelende trainers) en beide projecten worden mogelijk gemaakt door een toekenning van een Sportimpuls-subsidie vanuit het ministerie van VWS. 

Dat betekent dat we per 1 november extra veel aandacht kunnen geven aan kinderen van 2 t/m 6 jaar in de gemeente Moerdijk. Dit doen we met Tijger Trainingen, een op vechtsport gebaseerde aanpak waarbij peuters en kleuters op een leuke en speelse manier levensvaardigheden leren, zoals samenwerken, omgaan met gevaren (water, vuur, verkeer) en pesten. Bovendien is er aandacht voor gezonde voeding en fitheid. Met dank aan Harry van Schaik die Tigers-LSE naar Nederland bracht en aan het NIVM voor de hulp en begeleiding bij de projecten. 

We kunnen niet wachten. Meer informatie volgt snel!

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA