Laden...

Achttien scholen Doyo Proof

Na de zomervakantie breidt het project Doyo Proof binnen de gemeente Moerdijk uit naar dubbel zoveel scholen. Met Doyo Proof leren duizend kinderen van 8 t/m 12 jaar binnen de gemeente Moerdijk met pesten en groepsdruk om te gaan. Dit gebeurt in een reeks van zeven trainingen. Bovendien maken trainers van het project scholieren extra enthousiast om (meer) te sporten. Het project duurt twee jaar, is een initiatief van Karate Moerdijk en een samenwerking met Doyo. 

Voor de vakantie kwamen onze trainers langs op tien basisscholen, na de zomervakantie gaan zij verder op achttien basisscholen binnen de gemeente. De klassen variëren van groep 5 tot en met groep 8. Het project is mede mogelijk gemaakt door de toekenning van de Sportimpuls-subsidie vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aan Karate Moerdijk. Het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij (NIVM) ondersteunt bij de uitvoering van het project. 

Karate Moerdijk heeft deze zomer het Fight Right Keurmerk behaald. Dit keurmerk geeft aan dat de karateschool een goed pedagogisch en veilig sportklimaat biedt. Jeugd kan bij Karate Moerdijk terecht voor laagdrempelig vervolgaanbod na de trainingen van Doyo Proof. Met de Krijger Trainingen kunnen kinderen terecht voor een doorlopend aanbod van trainingen in (mentale) weerbaarheid, jeugd kan instromen in beginnersgroepen karate en oudere jeugd (12 jaar en ouder) kan daarnaast deelnemen aan Budo Fit: een boot camp om snel sterk en fit te worden. 

Basisscholen die al deelnamen:
- Rietvest Klundert
- Singel Willemstad
- Willem de Zwijger Willemstad
- Mariaschool Langeweg
- Regenboog Zevenbergen
- Hoeksteen Zevenbergschen hoek
- St Jozef Noordhoek
- Aventurijn Standdaarbuiten
- Kompas Heijningen
- Basisschool Zwingelspaan (inmiddels dicht door te weinig leerlingen)

Na de vakantie nemen ook de volgende basisscholen deel: 
- Kennedyschool Fijnaart
- Springplank Fijnaart
- Julianaschool Fijnaart
- Ruigenhil Helwijk
- Bastion Klundert
- Molenvliet Klundert
- Neerhof Zevenbergen
- Arenberg Zevenbergen
- Toren Zevenbergen

Voor meer info over Doyo Proof en het vervolgaanbod kun je terecht op www.doyoproof.nl

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA