Laden...

Start Krijger Training

Op 12 mei starten we met Krijger Training. In ons project Doyo Proof helpen we leerlingen op school met pesten en groepsdruk om te gaan en de krijger in zichzelf te vinden. Na de meivakantie starten we ook met doorlopende lessen in (mentale) weerbaarheid en kunnen kinderen (9 t/m 14 jaar) wekelijks Krijger Trainingen volgen.

Het hoofddoel is dat jeugd meer zelfvertrouwen krijgt. De trainingen zijn sportief opgezet, de kinderen ervaren de thema's (bijv. 'rustig blijven', 'grenzen aangeven', en 'vertrouwen op je intuïtie') juist doordat ze bewegen en contact met elkaar maken. De kinderen worden iedere donderdag begeleid door één van onze Doyo trainers, van 19.00 tot 20.00 uur in Zevenbergen. De contributie bedraagt 25,- per maand.

Uiteraard kun je eerst een proeflesje meedoen! Locatie: De Kristal, Kristallaan 25c in Zevenbergen. Wil je meer informatie ontvangen? Stuur een mailtje naar info@doyotrainingen.nl met naam en leeftijd. 

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA