Laden...

Afsluiting Doe Effe Normaal

Afgelopen maand namen we voor het derde jaar deel aan het project Doe Effe Normaal van de gemeente Moerdijk. Leerlingen van alle groepen 8 kregen naast lessen over gezonde voeding, bureau Halt en slim met geld omgaan, ook trainingen weerbaarheid vanuit Doyo. Op deze manier worden de leerlingen voorbereid op de middelbare schooltijd. Gisteren stonden we op de informatiemarkt bij de afsluiting van het project en genoten we van de voorstelling 'Assepester'. Het was weer enorm leuk om zoveel enthousiaste leerlingen te spreken. Alle leerlingen zijn welkom voor gratis proeflessen karate bij Karate Moerdijk of Krijger Trainingen.

 

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA