Laden...

Doyo in Jan Rijdt Rond

Begin juni brengt trainer Chantal Straver haar boek Toen ik eindelijk durfde uit. Daarin laat Chantal haar huwelijk, huis en baan achter zich om een gelukkiger leven te veroveren. Ze besluit haar hart te volgen, al weet ze niet wat de toekomst haar brengt. Openhartig schrijft ze over haar dromen, ambities, keuzestress, overwinningen en worstelingen als twintiger. Trouw blijven aan jezelf blijkt in deze inspirerende zoektocht de belangrijkste troef. 

Eén van de verhaallijnen in het boek is de terugkerende rol van haar karateleraar, op wie ze vanaf jonge leeftijd al verliefd was. Daarover vertelde Chantal gisteravond in Jan Rijdt Rond op NPO 3. Bekijk het fragment hier

Chantal (1986) blogt sinds 2008 over haar leven. Toen ik eindelijk durfde is gebaseerd op haar veelgelezen blog. Het boek is na lancering via deze website verkrijgbaar. Houd de vorderingen in de gaten via Facebook. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

 

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA