Laden...

Lastige kinderen bestaan niet

Trainer Chantal werd een tijdje geleden door TV-Sportplezier en J/M Ouders geïnterviewd over kinderen die extra hulp en begeleiding kunnen gebruiken op een sportvereniging. Ze zei meteen al: "Er is niet zoiets als lastige kinderen, wel lastig gedrag" en dat komt ook terug in het artikel. Mét voorbeelden uit de karateschool, die zij en trainer Arno runnen, naast Doyo.

Kinderen met ADHD en autisme, lastig?!
Steeds meer kinderen worden gediagnosticeerd met ADHD, PDD-NOS of een vorm van autisme. Dat is best lastig als ze onderdeel zijn van een sportteam. “Het kan niet zo zijn dat ouders zeggen: hier is mijn kind, hij heeft ADHD, veel succes.” Bij Karate Moerdijk draaien ze gewoon in de reguliere les mee, de kinderen uit het speciale onderwijs. De les is er een afspiegeling van de maatschappij. Daar krijg je ook te maken met mensen die afwijkend gedrag vertonen. In de dojo is het niet anders. Lees hier verder

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA