Laden...

Startbijeenkomst Doyo Proof

Gisteren waren trainers Arno en Chantal bij de startbijeenkomst voor Doyo Proof, bij de interventie-eigenaar NIVM! Doelen, opstarten en de inhoud van de lessenreeksen waren de belangrijkste bespreekpunten. Vandaag hebben de negen aangesloten basisscholen in de Gemeente Moerdijk aanvullende informatie ontvangen.

Respons
Over twee weken worden onze zeven trainers aanvullend opgeleid in Respons. Respons, waarmee we in Doyo Proof werken, is een pedagogische methode met een sterk maatschappelijk karakter. We bieden met Doyo Proof niet zozeer karate of een vechtsport aan, maar trainingen die gericht zijn op mentale weerbaarheid, op een bewegelijke en sportieve manier. Naast het doel dat leerlingen leren op een goede manier om te gaan met pesten en groepsdruk, worden ze zo enthousiast gemaakt om (meer) te sporten. 

Actie
De locatie/datum van de aftrap van de lessenreeksen wordt ergens in de komende maand bekend gemaakt. Waarschijnlijk bij één van de deelnemende scholen, ergens in januari. Naast Doyo Proof creëren we vanuit Doyo en Karate Moerdijk extra weerbaarheid- en sportaanbod voor jeugd. We houden jullie op de hoogte! 

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA