Laden...

Cursus Weerbaarheid weer gestart

Op zaterdag 3 oktober, start er weer een nieuwe Cursus Weerbaarheid voor jeugd van 10 tot en met 14 jaar in Zevenbergen. Het doel van de cursus is meer zelfvertrouwen krijgen, grenzen aan kunnen geven en eigen keuzes leren maken. De cursus is ideaal voor jeugd dat zich wil voorbereiden op de middelbare schooltijd, of al op de middelbare school zit. Thema’s die aan bod komen zijn o.a.: stevig staan, lichaamstaal, grenzen ervaren, een eigen mening vormen, trots zijn en intuïtie. Trainers Arno en Chantal staan de jongeren bij in het ontdekken van hun eigen kwaliteiten en leren hen met begrip, respect en gevoel om te gaan met zichzelf en de mensen om hen heen.

De cursus duurt acht weken, iedere zaterdagmiddag van 12.30 tot 13.30 uur in De Kristal, aan de Kristallaan 25c. De cursus bedraagt 121,- incl. BTW en gaat door bij minimaal acht deelnemers. (De cursus gaat meestal door. Zo niet, dan krijg je het geld natuurlijk gewoon terug gestort.) Jongeren kunnen tot 25 september aangemeld worden via info@doyotrainingen.nl. Actie: Jongeren die de cursus Weerbaarheid volgen, mogen vier weken gratis meetrainen in de karatelessen van Karate Moerdijk.

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA