Laden...

Doyo Kamp

Na talloze weerbaarheidstrainingen en verschillende jeugdkampen georganiseerd te hebben, gaan we dit nu combineren! Komende zomer kan jeugd (9 tot en met 15 jaar) drie dagen achter elkaar aan de slag met weerbaarheid, onder begeleiding van trainers Arno en Chantal. De kampcursus gaat verder dan de cursus van acht weken (iedere week één uur). We zien de kinderen namelijk de hele dag door en oefenen gelijk met ze. Zo raken ze zich niet alleen bewust van een goede houding en (sterk) gedrag en hoe ze met moeilijkheden om kunnen gaan, maar oefenen ze onder begeleiding (echte situaties), zodat het een automatisme wordt. Uiteraard staan ook plezier en ontspanning centraal, want we geloven dat iedereen dan nog beter en sneller leert.

Doyo staat helemaal los van de sport karate. Wel heeft Doyo dezelfde waarden die mensen in een traditionele sport als karate (in de dojo) leren: doorzetten, concentratie, moed en grenzen leren kennen en stellen. Onze filosofie is dat we je deze waarden aanmeten, zodat je ze altijd met je meedraagt en de hele wereld altijd en overal jouw dojo is.

We organiseren het Doyo Kamp vrijdag 26 juni t/m zondag 28 juni in een fantastisch blokhuttenkamp in Veere, aan het Veerse Meer. Hier hebben we eerder al twee kampen georganiseerd, dus we weten er prima de weg! We worden op het kamp versterkt met een fijne kookploeg, zodat de kinderen drie keer per dag een verse en gezonde maaltijd voorgeschoteld krijgen, met tussendoor een snack.

Op het Doyo Kamp leren kinderen o.a.:
– sterk en stevig staan
– te luisteren naar hun intuïtie
– voor zichzelf opkomen
– een eigen mening vormen
– grenzen kennen en stellen
– doelen te stellen en door te zetten
– trots zijn op zichzelf
– meer zelfvertrouwen te winnen

De kosten van het kamp zijn: € 290,- (incl. BTW). Dit is inclusief:
– professionele begeleiding
– twee overnachtingen
– drie diner’s
– drie maaltijden per dag
– snacks
– een verrassingsactiviteit
– een mooie fotoserie

Jeugd die al een weerbaarheidstraining bij ons gevolgd heeft ontvangt 10%  korting. Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht via info@sterkenstevig.nl. We hebben ook een brochure gereed, speciaal gericht aan de jongeren zelf. Uiteraard sturen we je die bij interesse!

Trainers Arno en Chantal zijn opgeleid tot Docenten Weerbaarheid en Agressieregulatie. Ze geven al jaren trainingen (aan kinderen en volwassenen) en maken daarbij o.a. gebruik van Rots & Water en het Marietje Kessels-principe.

Bij voldoende animo organiseren we ook in 2016 weer een kamp. 

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA