Laden...

Richting geven aan je leven

Hoe geef je zelf richting aan je leven? Hoe laat je je niet leiden door de waan van de dag of wat anderen vinden en verwachten? Mis je iets, maar weet je niet wat? Of durf je de stap niet te nemen om ervoor te gaan? Of ben je gewoon toe aan een moment van pauze, (zelf)reflectie, jezelf opladen met nieuwe energie, kracht en inspiratie?

Zoek je nieuwe inspiratie?
Welke reden je ook hebt om aan te schuiven: je bent van harte welkom, om deze dag met ons mee te beleven! Trainers Arno en Chantal organiseren op zondag 17 mei de workshop ‘Richting geven aan je Leven’. Op deze dag kun je je laten inspireren, motiveren en krijg je antwoorden op bovenstaande vragen. Thema’s die aan bod komen zijn: intuïtie, weerbaarheid, ‘wat wil ik?’ en ‘van plannen naar actie’. Het doel is meer zelfvertrouwen krijgen, grenzen aan kunnen geven en je eigen hart volgen. We werken met voorbeelden en gaan ruimschoots in op ieders persoonlijke behoefte.

De cursus is grotendeels interactief. We starten om 9.30 uur met koffie/thee en ronden af om 16.00 uur. We zijn nog op zoek naar een fijne accommodatie, midden in de natuur, een comfortabele plek, dit keer in West-Brabant.

Kosten
We organiseren de workshop voor het eerst als open inschrijving. Daarom bieden we de workshop aan voor een gereduceerd tarief van € 90,- (incl. BTW). Wees er dus snel bij.

Hierbij is inbegrepen:
– Antwoorden op je vragen
– Motivatie, inspiratie en energie
– Een dag op een natuurlijke locatie
– Luxe lunch
– Koffie en thee

Aanmelden of meer informatie?
Stuur je aanmelding of vraag naar info@sterkenstevig.nl, dan ontvang je meer informatie en/of een bevestiging.

Locatie
Stayokay, Boslustweg 1 in Bergen op Zoom, West-Brabant.

Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA