Laden...
3 fasen van persoonlijk leiderschap
3 fasen van persoonlijk leiderschap

Wanneer je voor een baas werkt, is het heel gemakkelijk je te laten leiden. Iemand anders zegt wat je moet doen of zet in ieder geval een bepaalde verwachting neer en jij probeert daaraan te voldoen.   

Dit kan heel comfortabel aanvoelen in je werk en in je leven. Je hoeft immers zelf niet te veel na te denken over de gevolgen. Je bent uitvoerder…

Lees meer
Zo stel je prioriteiten
Zo stel je prioriteiten

Prioriteiten stellen is niet altijd gemakkelijk. Hoe vaak betrap jij jezelf erop dat je toch met iets bezig bent dat niet belangrijk voor je is? In dit artikel geven we je 6 tips om de juiste prioriteiten te leren stellen. 

Wat betekent prioriteiten stellen?
Prioriteiten stellen betekent ook wel voorrang geven aan iets. Zo…

Lees meer
Ook dat is leiderschap
Ook dat is leiderschap

Blog van oprichter Chantal
In mijn eigen struggles, eerder rondom werk, later rondom mijn gezondheid, heb ik ontdekt dat je niet al je hoop en vertrouwen enkel op autoriteiten moet vestigen. Jezelf overleveren aan anderen, alles voor je laten bepalen, creëert slachtofferschap. Denk jij weleens: "Waarom overkomt me dit nou?" Nou, waarom maak je niet jezelf autoriteit?…

Lees meer
Dit is wat mij geholpen heeft
Dit is wat mij geholpen heeft

Blog van oprichter Chantal
Niet een klein beetje enthousiast. Vastbesloten. Toegewijd. Aan mijn levensproject dat we via Doyo Trainingen uitrollen. Waarvoor ik ‘s ochtends 5.00 uur mijn bed uit kom.

Mijn eigen proefpersoon
Waarvan ik weet en compleet overtuigd ben, dat juist dit project, dit programma, zoveel levens zoveel beter maakt. En ziekteverzuim…

Lees meer
Begin met slimmer leven
Begin met slimmer leven

Eten, bewegen, slapen, energie en mindset zijn allemaal met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Op een negatieve, maar zeker ook op een postieve manier. Als je bijvoorbeeld veel koffie drinkt en 's avonds nog allerlei zoetigheid op de bank snaait, is het niet gek dat je moeite hebt in slaap te komen. Het zou zomaar kunnen dat je de volgende dag die moeheid weer te lijf gaat met meer ongezond…

Lees meer
Een veerkrachtige basis
Een veerkrachtige basis

Uit ervaring weet ik dat mensen super ver kunnen komen op wilskracht. Zelf heb ik dat jarenlang gedaan. Ik had een verschrikkelijke drive (vanuit een drift om mezelf te bewijzen) en energie voor 10. Ik deed alles omdat ik geen goede focus had, en ik deed alles omdat ik geen kansen wilde mislopen. Niet wist wat ik niet moest doen. En toen ging mijn energie als een vuurtje uit. De diagnose was MS.

Inmiddels…

Lees meer
Effectief communiceren
Effectief communiceren

Maak je het weleens mee: vreemde blikken, terugkerende vragen of verkeerde handelingen op basis van jouw informatie? Of raak je tijdens een gesprek met een klant te gemakkelijk op een zijspoor? Dan heb je wellicht iets aan onze 7 tips om effectief te communiceren. 

Wat betekent effectief communiceren?
Effectief communiceren betekent dat jij jouw boodschap…

Lees meer
5 tips in gesprekstechnieken
5 tips in gesprekstechnieken

Een actief gesprek voeren kan vrij lastig zijn, vooral op zakelijk gebied. In dit artikel geven wij 5 tips hoe jij jouw boodschap duidelijk en zelfverzekerd kan overbrengen en misschien wel betere gesprekken kunt voeren.

Welke situatie past bij welke gesprekstechniek?
De tips in gesprekstechnieken zijn te gebruiken voor iedere situatie. Denk aan een praatje met de buren,…

Lees meer
Boek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA