Laden...

Training Omgaan met Bedreiging en Geweld

Wat als je te maken hebt gehad met bedreigende of gewelddadige situaties of bezorgd bent dat dit je in de toekomst overkomt? Dan wil je hier wellicht voorzorgsmaatregelen opnemen. Hoe kun je er zelf preventief voor zorgen dat je minder snel slachtoffer wordt op straat, hoe stel je je weerbaar en sterk op, hoe kun je situatie de-escaleren en hoe kun je je desnoods bevrijden? Op deze vragen krijg je het antwoord in deze compacte en volledige training, waarbij we uitgebreid ingaan op de achterliggende theorie. In het praktijkgedeelte oefenen we in een veilige setting, onder begeleiding van professionele trainers Weerbaarheid en Agressieregulatie, die ook een vechtsportachtergrond hebben. Een verdiepende vervolgtraining is optioneel mogelijk. De training kunnen we 'in house'  op maat verzorgen. We hebben eventueel ook een eigen trainingsruimte tot de beschikking. 

Het doel
Het doel van de training Omgaan met Bedreiging en Geweld is meer zelfvertrouwen krijgen (op straat), bewust worden van het effect van houding en gedrag, grenzen aan kunnen geven en jezelf te kunnen beschermen in bedreigende of zelfs gewelddadige situaties. Er wordt ook uitgebreid stilgestaan hoe je preventief kunt voorkomen slachtoffer te raken. 

De duur?
De training kan variëren van 2 tot 4 uur (2 uur met later nog een verdiepende training is ook een goede optie). Bij een 2-urige training zijn de deelnemers zich voldoende bewust van de antwoorden op de vragen. Bij een 4-urige training is er meer geoefend en beklijft het beter.

Op maat 
De training kan op maat gemaakt worden naar de wensen van de aanvrager. Er kan bijvoorbeeld meer ingegaan worden op het theoretische gedeelte of juist meer praktisch geoefend worden. Ook specifieke situaties kunnen besproken (en geoefend) worden. 

Hoe aanmelden?
Stuur een e-mail naar info@doyotrainingen.nl en vraag gerust naar de mogelijkheden. 


Training omgaan met bedreiging en geweld
  • Volwassenen
  • Dagdeel
  • 1 of 2
  • In overleg

Inschrijven voor Training Omgaan met Bedreiging en Geweld


Vrouw Man


Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee


Ja Nee


Ja Nee

POSTADRES
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl

Karate en activiteiten:
Arno Yarzagaray: 0634243650
Persrelaties:
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Zuideinde 44
Barendrecht

Op de kaart →


Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA