Laden...

Workshop Weerbaarheid (volwassenen)

We verzorgen trainingen, workshops, cursussen, voorlichtingen, coachingstrajecten en adviezen op maat voor allerlei organisaties. Met de opdrachtgever stellen we aanbod op maat samen. Trainingen kunnen we 'in house' verzorgen. Verder verzorgen we ook trainingen en begeleiding van professionals (of train-de-trainers) om zelf effectief met uitdagingen in weerbaarheid en agressie om te gaan.

Cursus (mentale) weerbaarheid
Het doel van de cursus is meer zelfvertrouwen krijgen, grenzen aan kunnen geven en eigen keuzes maken. Thema’s die in sessies aan bod komen zijn onder andere: lichaamstaal, grenzen ervaren, een eigen mening vormen, op een goede manier voor jezelf opkomen, trots zijn en intuïtie. De cursus is psychofysiek om de thema's goed te ervaren (en erover na te praten). Het is geen sport, maar comfortabele kleding is een must. De trainers staan de deelnemers bij in het ontdekken van hun eigen kwaliteiten en coachen op individuele wensen. Er kan een flinke dimensie aan de cursus gegeven worden, door de thema's omgaan met pesten, groepsdruk en agressie uitgebreid te behandelen. We geven de cursus in organisaties, of organiseren deze op locatie.

Workshop 'Richting geven aan je leven'
Hoe laat je je niet leiden door de waan van de dag of wat anderen vinden en verwachten? Mis je iets, maar weet je niet wat? Of durf je de stap niet te nemen om ervoor te gaan? We organiseren op aanvraag de workshop ‘Richting geven aan je Leven’. Op deze dag kunnen deelnemers zich laten inspireren, motiveren en antwoorden ontvangen op bovenstaande vragen. Afhankelijk van de duur van de workshop zijn de thema’s die aan bod komen: intuïtie, weerbaarheid, ‘wat wil ik?’ en ‘van plannen naar actie’. Het doel is meer zelfvertrouwen krijgen, grenzen aan kunnen geven en je eigen hart volgen. We werken met voorbeelden en gaan in op ieders persoonlijke behoefte. De cursus is grotendeels interactief. Dit kan op locatie.  


Weerbaarheid
  • Volwassenen
  • In overleg
  • 1
  • In overleg

Inschrijven voor Workshop Weerbaarheid (volwassenen)


Vrouw Man


Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee


Ja Nee


Ja Nee

POSTADRES
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl

Karate en activiteiten:
Arno Yarzagaray: 0634243650
Persrelaties:
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Zuideinde 44
Barendrecht

Op de kaart →


Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA