Laden...
Doyo heeft geparticipeerd in meerdere grote projecten. Lees hier over de belangrijkste projecten van de afgelopen jaren. 

Projecten

Sterker Barendrecht
Vanaf oktober 2017 gaan trainers van Buroin (karate) en Doyo (weerbaarheid) gratis trainingen verzorgen op basis- en middelbaar onderwijs in Barendrecht.
Rotterdam Vakmanstad
Sinds september 2016 geven verschillende trainers trainingen (mentale) weerbaarheid op het basis- en middelbaar onderwijs in Rotterdam Zuid.
Doyo Tijgers
Tijger Training is een sportieve les voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, ter bevordering van levensvaardigheden.
Doyo Proof
Met Doyo Proof geven we twee jaar lang kosteloos trainingen weerbaarheid aan meer dan duizend kinderen van 8 t/m 12 jaar binnen de gemeente Moerdijk.
Circus der Liefde
Doyo heeft in samenwerking met Karate Moerdijk twee jaar deelgenomen aan het Circus der Liefde in Rotterdam, een evenement gericht op bevordering van acceptatie van diversiteit. Trainer Chantal schreef er een tekst over, die door verschillende kinderen werd voorgedragen. De belangrijkste boodschap van deze tekst is dat liefde bij jezelf begint, bij je eigen keuzes en trots zijn op jezelf. Zo werd er een belangrijke link tussen liefde en weerbaarheid gelegd.
Doe Effe Normaal
Doe Effe Normaal is een initiatief van de Gemeente Moerdijk, met als doel om alle leerlingen uit groep 8 weerbaarder te maken tegen ‘verleidingen’ die op hun weg komen bij de overgang naar het voortgezet onderwijs en in hun ontwikkeling bij het volwassen worden. Het gaat daarbij om twintig klassen. ​
Budo in het Bijzonder
Trainers Arno en Chantal hebben twee jaar lang (2013-2015) trainingen in Weerbaarheid en Agressieregulatie gegeven in het speciaal onderwijs en ZMLK-onderwijs in de gemeente Oud Beijerland. De doelen en stapjes waren voor elk kind anders, het kind stond centraal.
Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA