Laden...

Krijger Training

De Krijger Training is een doorlopende mentale weerbaarheidstraining, voor jongens en meiden uit groep 4 t/m groep 6 (basisschool). Deze training organiseren we iedere donderdag in de dojo van Karate Moerdijk in Zevenbergen. 

Doel van Krijger Training
Een krijger gaat vooral de strijd aan met innerlijke obstakels. Dat stemmetje dat zegt dat je niet goed genoeg bent, iets niet kunt of iets niet gaat lukken. Het doel is om vrijuit jezelf te durven zijn, je eigen mening te vormen en oprecht trots te zijn op wie je bent. Als krijger hoef je niet altijd met anderen te strijden, maar afgewogen je battles te kiezen: wat is het waard om voor te strijden? Rustig blijven en goed nadenken moet automatisch gaan. 

Omgaan met pesten en groepsdruk
Kinderen leren in de Krijger Training om te gaan met pesten en groepsdruk en op een goede manier voor zichzelf op te komen. De trainers staan de kinderen bij in het ontdekken van hun eigen kwaliteiten en leren hen met begrip, respect en gevoel om te gaan met zichzelf en de mensen om hen heen. De trainers werken met succes-ervaringen in psychofysiek trainingen, wat inhoudt dat kinderen leren door te bewegen en te ervaren. 

Een krijger:
- gelooft in zichzelf
- leert te vertrouwen op zijn intuïtie
- heeft zelfvertrouwen en straalt dat uit
- geeft zijn grenzen aan
- kent zichzelf en zijn kwaliteiten
- weet een mening te vormen
- is trots op zichzelf

Praktisch
De contributie bedraagt 25,- per maand. Uiteraard kun je eerst twee gratis proeflessen meedoen! Locatie: De Kristal, Kristallaan 25c in Zevenbergen. Wil je meer informatie ontvangen? Stuur een mailtje met naam en leeftijd of kijk op www.doyotrainingen.nl


Krijger Trainingen
  • 7 t/m 10 jaar
  • 1 uur
  • Doorlopend (m.u.v. vakanties en feestdagen)
  • 25,- per maand

Contact over Krijger Training

POSTADRES
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl

Arno Yarzagaray: 0634243650
Chantal Straver: 0647990738
BEZOEKADRES
Naam: Doyo
Adres: Zuideinde 44
, Barendrecht

Op de kaart →


Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA