Laden...
Masterclass Empowerment

Masterclass Empowerment

Voor sterkere vrouwen. 

Wil je graag meer lucht, relativeringsvermogen en positieve energie?
Wil je op tijd je grenzen herkennen en stellen, thuis en op het werk?
Wil je met meer zelfvertrouwen om kunnen gaan met lastige situaties? 
En wil je graag aan het nadenken worden gezet over keuzes maken en je eigen pad volgen?

Mentale weerbaarheid
Op vrijdag 28 september organiseert Witkamp Events in samenwerking met Doyo Trainingen de Masterclass Empowerment, voor vrouwen. Auteur en trainer Chantal Straver vertelt hoe het haar gelukt is haar huwelijk, huis en baan achter zich te laten om een nieuw leven te veroveren. En hoe ze haar geprogrammeerde gewoonten en gedachten veranderd heeft de laatste jaren, zodat ze nu een lichtere en positievere kijk heeft. Aansluitend biedt Chantal de deelnemers een interactieve training, waarbij de mentale weerbaarheid centraal staat. Hierbij krijgen de deelnemers de tools aangereikt om grenzen te herkennen en op een goede en duidelijke manier voor zichzelf op te komen. Deelnemers worden uitgedaagd vragen te stellen en persoonlijke voorbeelden aan te dragen waarmee we gezamenlijk aan de slag gaan. De groep bestaat uit maximaal 20 deelnemers. Klik hier om je plek te reserveren. 

Locatie
Deze inspirerende ochtend wordt verzorgd in de charmante accommodatie van De Ruimte in Breda, waar we met mooi weer gebruik kunnen maken van een prachtige (besloten) buitenplaats. De Masterclass is inclusief koffie en thee bij binnenkomst, een goed verzorgde biologische lunch en alle deelnemers ontvangen het boek ‘Toen ik eindelijk durfde’ van Chantal Straver. Adres: De Ruimte, Heuvelstraat 52b in Breda. 

Programma
9.30 - 10.00 uur     Inloop met koffie/thee
10.00 - 11.00 uur     Lezing en gesprek over keuzes maken en dealen met tegenslagen
11.00 - 12.00 uur     Training in mentale weerbaarheid 
12.00 - 13.00 uur     Lunch en napraten, alle deelnemers ontvangen het boek

Contact over Masterclass EmpowermentDoyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA