Laden...
31 May, 2018 Zelfverdediging voor Vrouwen (Drunen)

Zelfverdediging voor Vrouwen (Drunen)

In juni organiseren we een cursus Zelfverdediging voor Vrouwen bij de EasyFit in Drunen. Trainer Rinie helpt je op een goede manier voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Samen werken jullie aan het vergroten van je zelfvertrouwen, houding, intuïtie én kennis van bevrijdingstechnieken. De cursus omvat een mentaal en fysiek gedeelte, die je weerbaarheid integraal verbeteren. Je voelt je sterker en durft je eigen weg te gaan. 

Waar gaan we mee aan de slag?
In 5 weken tijd werken we actief aan efficiënte zelfverdedigingstechnieken, maar leren we ook duidelijke grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen en je eigen weg te gaan. Daarmee werken we ook aan de mentale weerbaarheid. We ervaren wat onze intuïtie eigenlijk is en bespreken het belang daarnaar luisteren. We leren grenzen te ervaren, duidelijk 'nee' te zeggen en de juiste houding daarbij aan te nemen. Trainer Rinie Boutens staat je bij in het ontdekken van je eigen kwaliteiten en leert je met begrip, respect en gevoel om te gaan met jezelf en duidelijk te zijn naar de mensen om je heen. Er is bovendien ruimschoots de gelegenheid vragen te stellen en voorbeelden aan te dragen. 

Aan het einde van de cursus:
- vertrouw je op je intuïtie
- heb je zelfvertrouwen en straal je dat uit
- geef je duidelijk je grenzen aan
- ken je jezelf en je kwaliteiten beter dan daarvoor
- kom je op een goede en respectvolle manier voor jezelf op
- heb je een goede houding en gebruik je je stem goed   
- kun je je fysiek verdedigen in bedreigende situaties
- weet je hoe te reageren op (seksuele) intimidatie
- voel je je veilig op straat
- ben je sterker en weet je wat je waard bent 

Praktische info
De cursus duurt vijf weken.  
Tijd: Vanaf 31 mei iedere donderdag van 18.30 tot 20.00 uur
Locatie: EasyFit Drunen: Lipsstraat 1, 5151 BH Drunen   
Kosten: 150,- incl. BTW. De cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Deelnemers kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier hieronder, de factuur ontvang je vervolgens per mail. Leden van EasyFit Drunen ontvangen in de nieuwsbrief een promotiecode voor 10% korting op deze cursus. 

Inschrijven voor Zelfverdediging voor Vrouwen (Drunen)


Vrouw Man


Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee


Ja Nee


Ja NeeDoyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA