Laden...
31 May, 2018 Weerbaarheid voor kinderen (Drunen)

Weerbaarheid voor kinderen (Drunen)

Vanaf 31 mei 2018 organiseren we in samenwerking met EasyFit in Drunen een cursus weerbaarheid voor jongens en meiden van 8 tot en met 12 jaar. 

Wat levert het op?   
Na de cursus heb je meer zelfvertrouwen en weet je precies hoe je in moeilijke situaties het beste kunt reageren. Je blijft rustig en komt op een goede manier voor jezelf op. Ook straal je meer zelfvertrouwen uit door de juiste houding en goede inzet van je stem. Je leert in de cursus grenzen aan te geven en je eigen keuzes te maken.

Waar gaan we mee aan de slag?
Thema’s zijn o.a.: stevig staan, lichaamstaal, grenzen ervaren, een eigen mening vormen, trots en intuïtie. De trainers staan de jongeren bij in het ontdekken van hun eigen kwaliteiten en leren hen met begrip, respect en gevoel om te gaan met zichzelf en de mensen om hen heen. Ook werken we met succes-ervaringen in psychofysiek trainingen, wat inhoudt dat de deelnemers leren door te bewegen en te ervaren. 

Deelnemers:
- leren omgaan met pesten en groepsdruk
- leren in zichzelf te geloven
- leren op hun intuïtie te vertrouwen
- hebben zelfvertrouwen en stralen dat uit
- geven hun grenzen aan
- kennen zichzelf en hun kwaliteiten
- weten een mening te vormen
- komen op een goede manier voor zichzelf op
- zijn trots op zichzelf

Praktische info
De cursus duurt vijf weken.  
Tijd: Vanaf 31 mei iedere donderdag van 17.00 tot 18.30 uur
Locatie: EasyFit Drunen: Lipsstraat 1, 5151 BH Drunen   
Kosten: 125,- incl. BTW. De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Deelnemers kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier hieronder, de factuur ontvang je vervolgens per mail. Leden van EasyFit Drunen ontvangen in de nieuwsbrief een promotiecode voor 10% korting op deze cursus. 

Welke methode gebruiken we?
We gebruiken o.a. Rots & Water en methodes die we geleerd hebben op verschillende opleidingen in weerbaarheid en agressieregulatie (Movisie en NIVM). In de praktijk hebben we meer dan tienduizend kinderen getraind in hun weerbaarheid, binnen eigen projecten en cursussen en binnen het regulier en speciaal onderwijs. 

Inschrijven voor Weerbaarheid voor kinderen (Drunen)


Vrouw Man


Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee


Ja Nee


Ja NeeDoyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA