Laden...
23 Feb, 2017 Richting geven aan je leven

Richting geven aan je leven

Hoe laat je je niet leiden door de waan van de dag of wat anderen vinden en verwachten? Durf je de stap niet te nemen ergens voor te gaan? Ben je toe aan (zelf)reflectie, empowerment, jezelf opladen met nieuwe energie, kracht en inspiratie? Doe mee aan deze empowerment workshop! 

Ervaar je eigen weg
Trainers Arno en Chantal geven de workshop ‘Richting geven aan je Leven’. Op deze dag kun je je laten inspireren, motiveren en krijg je antwoorden op bovenstaande vragen. Thema’s die aan bod komen zijn: intuïtie, weerbaarheid, ‘wat wil ik?’ en ‘van plannen naar actie’. Het doel is meer zelfvertrouwen krijgen, grenzen aan kunnen geven, je eigen hart volgen en daadwerkelijk dat leven te creëren dat je voor ogen hebt. We werken met persoonlijke voorbeelden, waarbij er ruimschoots de kans is om vragen te stellen en door het interactieve gedeelte ook zelf te ervaren.  

Hierbij is inbegrepen:
– Antwoorden op je vragen
– Motivatie, inspiratie en energie
– Een dag op een natuurlijke locatie
– Luxe lunch
– Koffie en thee

Programma
10.00 uur inloop
10.30 uur eerste helft workshop
12.30 uur lunch
13.30 uur tweede helft workshop
15.30 uur uitloop en kans op extra vragen stellen 
16.00 uur afsluiting 

Locatie en deelnemers
De eerstvolgende workshop is op donderdag 23 februari in een prachtige ruimte in Breda (Heuvelstraat 52). Je kunt je hier inschrijven. 

Over de trainers
Trainers Arno en Chantal geven beiden al jaren trainingen in mentale weerbaarheid en hebben samen een karateschool. Trainer Chantal gaf in de zomer van 2016 haar boek uit: 'Toen ik eindelijk durfde'. Een autobiografisch boek over een twintiger die haar huwelijk, huis en baan achter zich laat om een gelukkiger leven te veroveren. Uiteindelijk gaat het over veel meer dan geluk. Over jezelf oprapen en over doen wat je vindt dat je moet doen, vanuit je hart. Voor iedereen die kampt met hoge verwachtingen, keuzestress en en prestatiedrang.  

*De cursus gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte en ontvang je het bedrag terug als er te weinig animo is. 

Contact over Richting geven aan je levenBoek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA