Laden...
15 Jun, 2016 Workshop Meer Zelfvertrouwen

Workshop Meer Zelfvertrouwen

Op woensdag 15 juni organiseren we een workshop weerbaarheid voor kinderen van 7 t/m 9 jaar. Thema’s die centraal staan zijn: meer zelfvertrouwen, assertiever worden, rustig blijven in moeilijke situaties en grenzen herkennen en stellen. De kinderen worden begeleid door trainers Arno en Chantal.

De workshop is van 13.30 tot 15.00 uur op een locatie in Zevenbergen. Zodra deze bekend is, geven we dat aan je door. De workshop gaat door bij een een minimum van acht deelnemers. (De workshop gaat meestal door. Zo niet, dan krijg je het geld natuurlijk gewoon terug gestort.) De kosten bedragen 40,- per kind. Ouders kunnen de kinderen tot 1 juni aanmelden via deze link. Voor vragen kun je ons uiteraard mailen.

Contact over Workshop Meer ZelfvertrouwenBoek van Trainer Chantal
Klik hier voor actuele blogs over weerbaarheid door trainer Chantal
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Agenda
Tags
Doyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA