Laden...
21 Nov, 2015 Meer zelfvertrouwen voor kids 7 t/m 9 jaar

Meer zelfvertrouwen voor kids 7 t/m 9 jaar

Op zaterdag 21 november organiseren we een workshop weerbaarheid voor kinderen van 7 t/m 9 jaar. Thema’s die centraal staan zijn: meer zelfvertrouwen, assertiever worden, rustig blijven in moeilijke situaties en grenzen herkennen en stellen. We hebben een mooi plekje gevonden in Klundert, waar we zelfs bij mooi weer naar buiten kunnen om de training voort te zetten in de prachtige omgeving. De kinderen worden begeleid door trainer Arno.

De workshop is van 14.00 tot 16.00 uur, in de gymzaal van De Spido, aan Prins Willemstraat 1a in Klundert. De workshop gaat door bij een een minimum van acht deelnemers.  (De workshop gaat meestal door. Zo niet, dan krijg je het geld natuurlijk gewoon terug gestort.) De kosten bedragen 50,- per kind. Ouders kunnen de kinderen tot 14 november aanmelden via deze link. Voor vragen kun je ons uiteraard mailen.

Contact over Meer zelfvertrouwen voor kids 7 t/m 9 jaarDoyo
Bezoekadres:

Doyo
Zuideinde 44
2991 LK, Barendrecht
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA