Laden...
10 Jan, 2018

Cursus Weerbaarheid

Vanaf 10 januari 2018 organiseert Doyo Trainingen in Dordrecht twee cursussen weerbaarheid voor jongens en meiden op de basisschool van 7 tot 12 jaar en voor jongens en meiden op de middelbare school van 12 t/m 16 jaar

Wat levert het op?   
Na de cursus heb je meer zelfvertrouwen en weet je precies hoe je in moeilijke situaties het beste kunt reageren. Je blijft rustig en komt op een goede manier voor jezelf op. Ook straal je meer zelfvertrouwen uit door de juiste houding en goede inzet van je stem. Je leert in de cursus grenzen aan te geven en je eigen keuzes te maken.

Waar gaan we mee aan de slag?
Thema’s zijn o.a.: stevig staan, lichaamstaal, grenzen ervaren, een eigen mening vormen, trots en intuïtie. De oudere jeugd leert bovendien om te gaan met agressie en oefent met fysieke zelfverdediging (waaronder bevrijdingstechnieken). De trainers staan de jongeren bij in het ontdekken van hun eigen kwaliteiten en leren hen met begrip, respect en gevoel om te gaan met zichzelf en de mensen om hen heen. Ook werken we met succes-ervaringen in psychofysiek trainingen, wat inhoudt dat de deelnemers leren door te bewegen en te ervaren. 

Deelnemers:
- leren omgaan met pesten en groepsdruk
- leren in zichzelf te geloven
- leren op hun intuïtie te vertrouwen
- hebben zelfvertrouwen en stralen dat uit
- geven hun grenzen aan
- kennen zichzelf en hun kwaliteiten
- weten een mening te vormen
- komen op een goede manier voor zichzelf op
- zijn trots op zichzelf

Praktische info
De cursus duurt zeven weken, vanaf 10 januari iedere woensdagmiddag:
15.00 - 16.00 uur: 7 tot 12 jaar (basisschool)
16.00 - 17.00 uur: 12 t/m 16 jaar (middelbare school)
Locatie: in de stoere accommodatie van CrossFit Imbellem Dordrecht (Sikkelstraat 34).   
Kosten: 125,- incl. BTW. De cursus gaat door bij minimaal acht deelnemers. Deelnemers kunnen zicht tot 22 december aanmelden via het aanmeldformulier hieronder, de factuur ontvang je vervolgens per mail. 

Extra
Deelnemers vanaf 12 jaar zijn van harte welkom een gratis proefles ‘Imbellem Teens’ (crossfit) te volgen. Ook ouders kunnen gebruik maken van een gratis kennismaking op een tijdstip naar keuze.  

Welke methode gebruiken we?
We gebruiken o.a. Rots & Water en methodes die we geleerd hebben op verschillende opleidingen in weerbaarheid en agressieregulatie (Movisie en NIVM). In de praktijk hebben we meer dan tienduizend kinderen getraind in hun weerbaarheid, binnen eigen projecten en cursussen en binnen het regulier en speciaal onderwijs. 

Inschrijven voor Cursus Weerbaarheid


Vrouw Man


Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee

Ja Nee


Ja Nee


Ja Nee


Boek van Trainer Chantal
In Toen ik eindelijk durfde laat Chantal haar huwelijk, huis en baan achter zich om een gelukkiger leven te veroveren. Ze besluit haar hart te volgen, al weet ze niet wat de toekomst haar brengt. Openhartig…
Lees meer
Nieuwsbrief
Categories
Nieuwste artikelen
Agenda
Tags
Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA