Laden...

In Zevenbergen en in Barendrecht geven we doorlopend trainingen in weerbaarheid aan twee verschillende leeftijdsgroepen (basis- en middelbare school): Doyo Defence. Kinderen kunnen op die manier oefenen met thema's zoals intuïtie, rustig blijven, op een goede manier voor jezelf opkomen en stevig staan. 

Op beide locaties is het aanbod gesubsidieerd, waardoor er een lage maandcontributie geldt (ten opzichte van cursussen). In Zevenbergen, waar we al langer draaien, zijn kinderen zó enthousiast en hebben ze er zoveel plezier in dat kinderen al bijna 2 jaar lid zijn. Onwijs tof natuurlijk! Zo geven we kinderen op een leuke manier extra handvatten mee en werken we samen aan meer zelfvertrouwen. Kinderen zijn van harte welkom 2 keer een gratis en vrijblijvende proefles mee te doen. De contributie is altijd per maand opzegbaar. 

Klik hier voor de lessen in Barendrecht. Voor Zevenbergen is er een aparte pagina voor jonge kinderen en een aparte pagina voor oudere kinderen.


Weerbaarheids Trainingen

Laatste nieuws

Doorlopende trainingen voor kinderen

In Zevenbergen en in Barendrecht geven we doorlopend trainingen in weerbaarheid aan twee verschillende leeftijdsgroepen (basis- en middelbare school): Doyo Defence. Kinderen kunnen op die manier langer oefenen met thema's zoals intuïtie, rustig blijven, op een goede manier voor jezelf opkomen en stevig staan. 

Op beide locaties is het aanbod gesubsidieerd, waardoor er een lage maandcontributie…

Lees meer
Steeds meer scholen zoeken Doyo op

Naast de scholen die we in onze projecten ondersteunen met trainingen in weerbaarheid voor leerlingen, zijn we ook steeds vaker te vinden in scholen die ons benaderd hebben met een specifieke vraag of situatie.

Zo zijn we alleen afgelopen maand al extra actief in een basisschool in Maassluis, een basisschool in Dordrecht, verschillende basisscholen in de gemeente Moerdijk en Barendrecht…

Lees meer
Actie: Proud te be me

Ook Doyo Trainingen doneert aan de actie 'Proud to be me' van zangeres Joyce Rising. Het is belangrijk dat ieder kind kan zijn wie hij/zij is, zonder gepest te worden. Daar gaat de video/het liedje over, dat Joyce i.s.m. Stichting Omgaan met Pesten gaat uitbrengen. En uiteraard besteden wij daar veel aandacht aan in onze trainingen en projecten, voor zowel kinderen als volwassenen.

Kijk…

Lees meer
Opkomen voor jezelf

Wist je dat Doyo Trainingen partner is van Karate Moerdijk? Doyo is afgeleid van het Japanse 'dojo', de plaats waar karate wordt getraind/geleerd. In het traditionele karate zijn er overlappende pedagogische waarden die we gebruiken in de weerbaarheidstrainingen. Zoals het vergroten van zelfvertrouwen/eigenwaarde, je grenzen ervaren en aangeven…

Lees meer
Agenda
Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA