fbpx
 

Aangesloten bij De Leerfabriek

Aangesloten bij De Leerfabriek

Doyo Trainingen is sinds 2020 aangesloten bij de Leerfabriek. De Leerfabriek is een netwerkorganisatie van professionals op het gebied van leren en ontwikkelen.

Trainers en coaches vanuit de Leerfabriek stimuleren organisaties hun zelfoplossend vermogen aan te spreken bij de aanpak van vraagstukken. Wij sluiten aan bij de ervaring die onze klanten al bezitten en hebben een doelgerichte werkwijze. Om op een praktische manier vraagstukken aan te pakken, vaardigheden verder te ontwikkelen en direct resultaten te boeken. Het resultaat van deze aanpak is verbetering van motivatie, werkprestaties en samenwerking.

Leer-vraagstuk binnen jouw organisatie?

Op donderdag 19 maart organiseert De Leerfabriek een bouwsteenoverleg in Oisterwijk. Coaches zoomen daarbij in op twee essentiële bouwstenen: werkplekleren en technologische ondersteuning. Bekijk hier het programma. Je kunt daarbij zijn als je wilt. Heb je hier interesse in of ben je op zoek naar advies op een vraagstuk binnen jouw organisatie? Meld je aan via alfons@kootsj.com.

Voor werkgevers en professionals

Hier zie je ook het overzicht van trainers en coaches die aangesloten zijn bij De Leerfabriek. Doyo Trainingen werkt nauw samen met andere professionals van De Leerfabriek. We vormen een netwerk, maar leren ook van elkaar. Door bijvoorbeeld samen deel te nemen aan intervisie-bijeenkomsten. Geregeld spreken we elkaar individueel of nemen deel aan een training in groepsverband. Belangrijk vooral ook: we kunnen vraagstukken vanuit werkgevers breder aanvliegen. Juist door de inzet van dit netwerk van professionals met verschillende disciplines.

Wat betekent Doyo Trainingen voor werkgevers en professionals?
Wij trainen professionals in kleine groepjes (4 tot 6 deelnemers) en ondersteunen hen individueel. Onze kracht is de totaalbenadering van persoonlijk leiderschap. De psychofysieke insteek (kennis omzetten naar ervaring) en overdracht: professionals worden begeleid in de concrete handvatten, inzichten en de vertaling naar persoonlijke uitdagingen en omstandigheden. Zodat professionals ook na het traject zelf kunnen blijven ontwikkelen.

Zie hier het overzicht van de cursussen en trainingen die we op maat verzorgen.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button