fbpx

Aangesloten bij De Leerfabriek

Aangesloten bij De Leerfabriek

Doyo Trainingen is sinds dit jaar aangesloten bij de Leerfabriek. Een netwerkorganisatie van professionals op het gebied van leren en ontwikkelen.

Trainers en coaches vanuit de Leerfabriek stimuleren organisaties hun zelfoplossend vermogen aan te spreken bij de aanpak van vraagstukken. Wij sluiten aan bij de ervaring die onze klanten al bezitten en hebben een doelgerichte werkwijze om op een praktische manier vraagstukken aan te pakken, vaardigheden verder te ontwikkelen en direct resultaten te boeken. Het resultaat van deze aanpak is: verbetering van motivatie, werkprestaties en samenwerking.

Op donderdag 19 maart organiseert De Leerfabriek een bouwsteenoverleg, in Oisterwijk waarbij coaches inzoomen op twee essentiële bouwstenen: werkplekleren en ELO / LMS (technologische ondersteuning). Bekijk hier het hele programma. Je kunt daar bij zijn als je wilt. Heb je hier interesse in en/of ben je op zoek naar advies op een vraagstuk binnen jouw organisatie? Meld je aan via alfons@kootsj.com.

De Leerfabriek bouwt, samen met de klant, aan een leercultuur.

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Oprichter, trainer en auteur van 'Toen ik eindelijk durfde'.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button