fbpx
 

Aangesloten bij De Leerfabriek

Aangesloten bij De Leerfabriek

Doyo Trainingen is sinds 2020 aangesloten bij de Leerfabriek. De Leerfabriek is een netwerkorganisatie van professionals op het gebied van leren en ontwikkelen.

Trainers en coaches vanuit de Leerfabriek stimuleren organisaties hun zelfoplossend vermogen aan te spreken bij de aanpak van vraagstukken. Wij sluiten aan bij de ervaring die onze klanten al bezitten en hebben een doelgerichte werkwijze. Om op een praktische manier vraagstukken aan te pakken, vaardigheden verder te ontwikkelen en direct resultaten te boeken. Het resultaat van deze aanpak is verbetering van motivatie, werkprestaties en samenwerking.

Voor werkgevers en professionals

Bekijk ook hier het overzicht van trainers en coaches die aangesloten zijn bij De Leerfabriek. We vormen een netwerk, maar leren ook van elkaar. Door bijvoorbeeld samen deel te nemen aan intervisie-bijeenkomsten. Geregeld spreken we elkaar individueel of nemen deel aan een training in groepsverband. Belangrijk vooral ook: we kunnen vraagstukken vanuit werkgevers breder aanvliegen. Juist door de inzet van dit netwerk van professionals met verschillende disciplines.

Wat betekent Doyo Trainingen voor werkgevers en professionals?

Wij trainen professionals in kleine groepen en ondersteunen hen individueel. Onze kracht is de totaalbenadering van persoonlijk leiderschap. De psychofysieke insteek (kennis omzetten naar ervaring) en overdracht: professionals worden begeleid in de concrete handvatten, inzichten en de vertaling naar persoonlijke omstandigheden. Zodat zij ook na het traject zelf blijven ontwikkelen.

Dit vind je misschien ook interessant

Chantal Straver
chantalstraver@gmail.com

Voelt zich Rotterdams, maar gedijt in West-Brabant. Moeder van Boris, vrouw van Erik. Eet iedere dag mango. En drinkt graag koffie. Schrijft als iedereen het huis uit is. Fan van acteur Joaquin Phoenix. Luistert eeuwig naar muziek van Sade en Cigarettes After Sex. Kan alle boeken van Griet op de Beeck aanraden. Blijft het warm krijgen van Italië. En pizza. Lacht nog steeds om The Office. Is een durfal. Maar in het hart een zacht eitje.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Call Now Button