Laden...

In de trainingen die we geven hebben we als doel deelnemers structureel meer zelfvertrouwen te geven. Kinderen, maar ook volwassenen, die zelfvertrouwen hebben worden niet snel gepest, geven hun grenzen aan, durven nee te zeggen en weten altijd een goede oplossing te bedenken voor lastige situaties. Het vergroten van zelfvertrouwen is een realistisch doel, waar veel oefening voor nodig is en een andere manier van denken.

Hoe pakken we dat aan?
Het doel bereiken we door kleine stapjes te nemen. We focussen niet gelijk op het einddoel maar starten bij het begin, de basis. Het is te vergelijken met leren lopen. Door oefening behaal je resultaat. Zelfvertrouwen kan alleen groeien als je zelf ziet of ervaart wat er gebeurt als je iets presteert of durft waarin je mogelijk ander gedrag hebt vertoond. We werken met succeservaringen oftewel zelfwaargenomen competenties en hebben zoveel mogelijk als doel dat de deelnemers zelfontdekkend leren.

Welke methode gebruiken we?
Wat we hebben gemerkt, is dat de methodiek van te voren niet centraal staat. Het gaat om wat aansluit bij het kind. We gebruiken zowel Rots & Water, Marietje Kessels en methodes die we geleerd hebben op verschillende opleidingen in weerbaarheid en agressieregulatie (Movisie en NIVM). In de praktijk hebben we meer dan duizend kinderen getraind in hun weerbaarheid binnen het regulier en speciaal onderwijs. Het betrekken van ouders en begeleiders is altijd een belangrijk onderdeel. 


Weerbaarheids Trainingen

Trainingen voor senioren

$9

Meer informatie

Trainingen voor volwassenen

$9

Meer informatie

Trainingen voor jeugd

$9

  • 100,-,-
  • Jeugd
  • 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar
Meer informatie

Train de Trainer

$9

  • 550,- ,-
  • BSO-begeleiders en leerkrachten
  • Volwassenen
Meer informatie

Laatste nieuws

23 feb, 2017
Richting geven aan je leven

Hoe laat je je niet leiden door de waan van de dag of wat anderen vinden en verwachten? Durf je de stap niet te nemen ergens voor te gaan? Ben je toe aan (zelf)reflectie, empowerment, jezelf opladen met nieuwe energie, kracht en inspiratie? Doe mee aan deze empowerment workshop! 

Ervaar je eigen weg
Trainers Arno en Chantal geven de workshop ‘Richting geven aan…

Lees meer
Een flinke kluif

Vandaag bedacht ik me dat ik langer onderneem, dan dat ik ergens gewerkt heb. Ondanks dat het op dat moment niet zo voelde ben ik vrij jong gaan ondernemen. Het in loondienst werken bij een megagrote organisatie paste totaal niet bij me. Het had me wel veel gebracht: ik wist wat ik wilde en vooral wat ik niet wilde. 

Hoe moe ik ook ben
Nu, ruim vijf jaar,…

Lees meer
Hoe val ik 30 kilo af?

Begin dit jaar gaf ik mezelf een ultimatum: volgend jaar is er 30 kilo af. 

Het ging állemaal op
Dit misschien wat schijnbaar ongebruikelijke getal kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Mijn zwangerschap beloonde me met 22 extra kilo's, voornamelijk op en rondom mijn buik. Maar als ik nog eens goed kijk naar de

Lees meer
Tandje minder

Heb je een baby? Ga dan op vakantie naar Italië. Italianen verwelkomen baby’s overal met open armen. Vrouwen, maar vooral ook mannen, hebben hele conversaties met onze baby Boris, op een geweldig lieve manier. In Nederland gebeurt dat heus weleens, en als dat gebeurt duikt iemand gelijk de kinderwagen in. Met eerbied en een grote dosis bewondering kletsen de Italianen met hem (‘ciao Boris, amore’),…

Lees meer
Meest gelezen
Agenda
Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA