Laden...

In de trainingen die we geven hebben we als doel deelnemers structureel meer zelfvertrouwen te geven. Kinderen, maar ook volwassenen, die zelfvertrouwen hebben worden niet snel gepest, geven hun grenzen aan, durven nee te zeggen en weten altijd een goede oplossing te bedenken voor lastige situaties. Het vergroten van zelfvertrouwen is een realistisch doel, waar veel oefening voor nodig is en een andere manier van denken.

Hoe pakken we dat aan?
Het doel bereiken we door kleine stapjes te nemen. We focussen niet gelijk op het einddoel maar starten bij het begin, de basis. Het is te vergelijken met leren lopen. Door oefening behaal je resultaat. Zelfvertrouwen kan alleen groeien als je zelf ziet of ervaart wat er gebeurt als je iets presteert of durft waarin je mogelijk ander gedrag hebt vertoond. We werken met succeservaringen oftewel zelfwaargenomen competenties en hebben zoveel mogelijk als doel dat de deelnemers zelfontdekkend leren.

Welke methode gebruiken we?
Wat we hebben gemerkt, is dat de methodiek van te voren niet centraal staat. Het gaat om wat aansluit bij het kind. We gebruiken zowel Rots & Water, Marietje Kessels en methodes die we geleerd hebben op verschillende opleidingen in weerbaarheid en agressieregulatie (Movisie en NIVM). In de praktijk hebben we meer dan duizend kinderen getraind in hun weerbaarheid binnen het regulier en speciaal onderwijs. Het betrekken van ouders en begeleiders is altijd een belangrijk onderdeel. 


Weerbaarheids Trainingen

Trainingen voor senioren

$9

Meer informatie

Trainingen voor volwassenen

$9

Meer informatie

Trainingen voor jeugd

$9

  • 100,-,-
  • Jeugd
  • 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar
Meer informatie

Train de Trainer

$9

  • 550,- ,-
  • BSO-begeleiders en leerkrachten
  • Volwassenen
Meer informatie

Laatste nieuws

Meest gestelde vragen aan een karateka

Wat voel ik me ineens oud, ondertussen ben ik maar liefst twintig jaar karateka. In die tijd heb ik deze twee vragen het vaakst moeten beantwoorden:
‘doe je aan wedstrijden?’
en ‘wat is de kleur van je band?’
Iemand vroeg me ooit eens, wijzend naar mijn zwarte band: ‘is die echt?’
Ik snap dat wel. De zwarte band heeft ook iets magisch.

De waarde van…

Lees meer
Samenwerking Doyo Tijgers

De eerste promotielessen van het project Doyo Tijgers zijn in volle gang en tientallen enthousiaste kinderen van 2 t/m 4 jaar doen al mee. Vandaag hebben de Gemeente Moerdijk en zorgpartners hun handtekening gezet onder het samenwerkigsconvenant van het project, om daarmee hun participatie in Doyo Tijgers te bekrachtigen. Het project is een initiatief van Karate Moerdijk en Doyo Trainingen en is…

Lees meer
Doe 6 proeflessen mee

Inmiddels geven we al twee jaar Tijger Trainingen in Zevenbergen, maar over een paar weekjes starten we op drie nieuwe locaties in de gemeente extra Tijger Trainingen. En het mooie is: kinderen van 2 t/m 4 jaar kunnen de eerste zes lessen gratis proberen. Lees er alles over in onze uitgebreide info mail.

Lees meer
Ik ben verliefd op je

Uit 'Toen ik eindelijk durfde'.

Nooit is er maar één fysieke handeling van affectie verricht. Alleen een aai over mijn hoofd vroeger en onschuldige felicitatiekussen op de wangen. Ik fantaseer over echte zoenen. Gepassioneerde zoenen. Weg van de wereld zijn met hem.

Tijdens het hoofdgerecht…Lees meer
Bezoekadres:

Doyo
Kristallaan 25c
4761 ZC, Zevenbergen
Email: info@doyotrainingen.nl
Tel: 0634243650

Wie we zijn →

DOYO OP SOCIAL MEDIA